آخرین خبرها

طرز تهیه ی خامه هم زده به سبک نانسی

a336432110364102a 300x199 - طرز تهیه ی خامه هم زده به سبک نانسی

مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
خامه فرم گرفته
یک پیمانه
100 گرم / 250 کالری
خامه ترش
4 قاشق غذاخوری
100 گرم / 205 کالری

روش تهیه خامه هم زده به سبک نانسی :

*. برای اینکه خامه را به صورت دستی هم بزنید، به یک کاسه بزرگ و یک هم زن دستی بالنی شکل بزرگ نیاز دارید. در کاسه باید به اندازه کافی جا برای هم زدن وجود داشته باشد. خامه را در کاسه بریزید و با هم زن مفتولی به مدت 3 تا 5 دقیقه هم بزنید.

*. تا غلیظ شود، پف کند و از حالت مایع خارج شود.برای هم زدن با دستگاه هم زن، هم زدن را با سرعت کم آغاز کنید و سپس سرعت آن را بیشتر کنید ولی از متوسط بالاتر نروید. پس از چند دقیقه هم زدن، خامه ترش را اضافه کنید و سپس به صورت دستی آنها را هم بزنید.

منبع : آکا ایران

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *