آخرین خبرها

طرز تهیه ی خاگینه

462281 963 300x296 - طرز تهیه ی خاگینه

مواد لازم:

تخم‌مرغ: دو عدد
شیر پاستوریزه: چهار قاشق غذاخوری
آرد گندم: نصف پیمانه
بیكینگ پودر: نصف قاشق چای‌خوری
زعفران ساییده شده: یك چهارم قاشق چای‌خوری
روغن مایع مخصوص سرخ كردنی: به مقدار لازم
دارچین: یك دوم قاشق غذاخوری
پودر گل‌محمدی: یك دوم قاشق چای‌خوری
پودر هل: یك دوم قاشق چای‌خوری
پودر زنجبیل: یك دوم قاشق چای‌خوری
پودر پسته: یك قاشق چای‌خوری
شربت: 250- 300میلی‌گرم
مغز گردوی خشك شده: سه‌، چهار قاشق غذاخوری

روش تهیه

1. تخم‌مرغ‌ها را با چنگال كمی بزنید. شیر را اضافه كرده، بیكینگ پودر و آرد را كم‌كم روی مایه الك كرده و مخلوط كنید. سپس زعفران، پودر هل و پودر زنجبیل را اضافه كنید.

2. در تابه تفلون مقداری روغن بریزید با قاشق غذاخوری از مایه در روغن ریخته و سرخ كنید. هر دو طرف آنكه طلایی شد، در شربت قرار دهید تا كمی شربت به خورد آن برود.

3. از شربت خارج كرده و در صافی قرار دهید. سپس در دیس بچینید و از مخلوط دارچین، پودر گل‌محمدی، زنجبیل و پودر هل روی آن بپاشید و آن‌راباگردو، پودر پسته تزیین كنید.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *