مواد لازم:
تخممرغ: دو عدد
شیر پاستوریزه: چهار قاشق غذاخوری
آرد گندم: نصف پیمانه
بیكینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
زعفران ساییده شده: یك چهارم قاشق چایخوری
روغن مایع مخصوص سرخ كردنی: به مقدار لازم
دارچین: یك دوم قاشق غذاخوری
پودر گلمحمدی: یك دوم قاشق چایخوری
پودر هل: یك دوم قاشق چایخوری
پودر زنجبیل: یك دوم قاشق چایخوری
پودر پسته: یك قاشق چایخوری
شربت: 250- 300میلیگرم
مغز گردوی خشك شده: سه، چهار قاشق غذاخوری
روش تهیه
1. تخممرغها را با چنگال كمی بزنید. شیر را اضافه كرده، بیكینگ پودر و آرد را كمكم روی مایه الك كرده و مخلوط كنید. سپس زعفران، پودر هل و پودر زنجبیل را اضافه كنید.
2. در تابه تفلون مقداری روغن بریزید با قاشق غذاخوری از مایه در روغن ریخته و سرخ كنید. هر دو طرف آنكه طلایی شد، در شربت قرار دهید تا كمی شربت به خورد آن برود.
3. از شربت خارج كرده و در صافی قرار دهید. سپس در دیس بچینید و از مخلوط دارچین، پودر گلمحمدی، زنجبیل و پودر هل روی آن بپاشید و آنراباگردو، پودر پسته تزیین كنید.
منبع : برترین ها