آخرین خبرها

طرز تهیه ی خوراك زيتون مراكشي

444476 500 296x300 - طرز تهیه ی خوراك زيتون مراكشي

چی لازم دارم؟

مرغ: 8 تكه ران
پاپريكا: دو قاشق چاي‌خوري
زيره: یک قاشق چاي‌خوري
زنجبيل: یک قاشق چاي‌خوري
زردچوبه: یک قاشق چاي‌خوري
دارچين: نصف قاشق چاي‌خوري
فلفل سياه: يك‌چهارم قاشق چاي‌خوري
روغن: دو قاشق سوپ‌خوري
سير: سه حبه
پياز: یک عدد
زيتون: یک پيمانه
آب: نصف پيمانه
كشمش: نصف پيمانه
لیموترش حلقه شده : دو عدد

چطور بپزم؟

1. ادويه‌ها را با هم مخلوط كرده و روي مرغ‌ها بپاشيد. سپس مرغ‌ها را براي يك ساعت در يخچال بگذاريد. پياز و سير را كمي در روغن تفت دهيد و بعد مرغ‌هاي مزه‌دار شده را به آن اضافه كنيد. حرارت را كم كنيد و در ظرف را بگذاريد تا 15 دقيقه بپزد. سپس زيتون خرد شده، كشمش و آب را به مرغ‌ها اضافه كنيد و اجازه دهيد خوراك براي 20 تا 30 دقيقه بپزد. در آخر ليموهاي حلقه شده را روي خوراك قرار دهيد و دو دقيقه بعد شعله را خاموش كنيد.

فوت كوزه‌گري

اين خوراك را مي‌توانيد با گشنيز و جعفري خرد شده تزئين كنيد. همچنين مي‌توانيد آن را با برنج يا نان سرو كنيد.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *