آخرین خبرها

طرز تهیه ی خوراك لوبيا چشم بلبلي هندي

 

527670 462 290x300 - طرز تهیه ی خوراك لوبيا چشم بلبلي هندي

مواد لازم برای 4 نفر

4 ق س روغن مايع مخصوص سرخ‌كردني
2 عدد پياز متوسط (پوست‌كنده و ريز خرد شود)
225 گرم سيب‌زميني (پوست كنده و نگيني خرد شود)
450 گرم هويج (پوست كنده و نگيني خرد شود)
2 ساقه كرفس (خرد شود)
2 عدد كدو (پوست كنده و درشت خرد شود)
1 عدد فلفل دلمه‌اي ( ريز خرد شود)
2 حبه سير (رنده شود)
2 ق چ پودر تخم گشنيز
2 /1 ق چ فلفل قرمز
2 /1 ق چ پودر كاري
5 پيمانه آب مرغ
400 گرم لوبيا چشم‌بلبلي
گشنيز تازه خردشده براي تزئين
نمك به مقدار لازم

طرز تهیه:

1. لوبيا چيتي را پس از پاك‌كردن بشوييد و داخل قابلمه كوچكي حاوي مقداري آب بريزيد و بگذاريد تا بپزد. سپس روغن را داخل تابه‌اي روي اجاق گاز داغ كنيد و تمام سبزيجات خردشده جز كدو و فلفل دلمه‌اي را در آن بريزيد و روي شعله ملايم بگذاريد تا به مدت 5 دقيقه تفت داده شود. در طول اين مدت، مواد را هم بزنيد تا نسوزد. پس از آن سير، پودر تخم گشنيز و فلفل قرمز را به مواد اضافه كنيد و بگذاريد يك دقيقه ديگر نيز حرارت ببيند. مخلوط‌كردن مواد را فراموش نكنيد.

2. قابلمه‌اي را آماده كنيد و آب مرغ را به همراه كمي نمك داخل آن بريزيد و سبزيجات تفت‌داده شده را به آن اضافه كنيد. شعله اجاق را زياد كنيد تا آب مرغ جوش آيد، سپس شعله را كم كرده و در قابلمه را بگذاريد و به مدت 25 دقيقه صبر كنيد تا مواد كمي پخته شوند. هرازگاهي آن را هم بزنيد.

3. پس از طي اين مدت، لوبيا چشم بلبلی پخته‌شده و كدو و فلفل دلمه‌اي خردشده را به اين مخلوط اضافه كنيد و در قابلمه را بگذاريد و دوباره به مدت 15 دقيقه ديگر يا تا زماني كه همه سبزيجات كاملا بپزند روي شعله اجاق گاز قرار دهيد.

4. يك و يك چهارم پيمانه از مواد سوپ را داخل دستگاه غذاساز يا خردكن بريزيد تا به‌صورت مايه‌اي خميري‌شكل درآيد. سپس اين مايه خميري را به بقيه مواد سوپ برگردانيد و دوباره حرارت دهيد تا از هم باز شده و در سوپ پخش شود. به اين ترتيب، سوپ جاافتاده و غليظ‌تر مي‌شود. در پايان سوپ را در ظرف موردنظر بريزيد و سطح آن را با كمي گشنيز خردشده تزیين كنيد.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *