موادلازم براي 4 نفر
ميگو: 500 گرم
فلفل دلمهاي قرمز، زرد، سبز: از هر كدام يك عدد كوچك
پياز: يك عدد بزرگ
كلم بروكلي: يك و نيم پيمانه، خرد شده
پودر سير: يك دوم قاشق چايخوري
سويا سس: دو قاشق غذاخوري
فلفل قرمز، زردچوبه و ادويه كاري: به ميزان لازم
روغنزيتون: چهار قاشق غذاخوري
جعفري براي تزیين: بهمقدار کافی
روش تهیه:
1. ميگوها را تميز كنيد. پياز و فلفلهاي دلمهای را بهصورت خلال برش بزنيد و كنار بگذاريد. حالا پياز را در روغنزيتون سرخ كنيد تا طلايي رنگ شود، سپس زردچوبه، فلفل قرمز و ادويه كاري را اضافه كنيد، كمي تفت دهيد تا بوي ادويه به مشام برسد.
2. ميگوها را به ادويهها اضافه كنيد و به مدت دو دقيقه ديگر تفت دهيد تا رنگ ميگوها تغيير كند. حالا فلفلهاي دلمهای، كلم بروكلي، سويا سس و پودر سير را اضافه كنيد و به مدت چهار دقيقه ديگر تفت دهيد تا سبزيجات نرم شده، ولي رنگ خود را ازدست ندهند.
3. خوراك را در ظرف سرو ريخته و با جعفري تازه روي آن را تزیين كنيد. از آنجا كه سويا سس شور است، در اضافه كردن نمك به غذا دقت كنيد.
منبع : برترین ها