آخرین خبرها

طرز تهیه ی خوراك گوشت گوساله با زنجبيل

365247 219 300x2111 300x211 - طرز تهیه ی خوراك گوشت گوساله با زنجبيل

خوراك گوشت گوساله با زنجبيل

مواد لازم براي 4نفر:

گوشت ران گوساله: نيم كيلوگرم (كه با برش‌هاي نازك بريده شده)
ادويه تند دلخواه: يك قاشق چايخوري
نودل آماده طبخ: 300 گرم
فلفل قرمز بزرگ: يك عدد سير: يك بوته درشت، ساطوري شده
زنجبيل تازه: 4 سانتي‌متر، پوست گرفته و خرد شده
تره‌فرنگي: يك بوته بزرگ، پوست گرفته و خرد شده
روغن آفتابگردان: 2 قاشق غذاخوري
نخودفرنگي نارس: 100 گرم كه با همان پوست سبز، با برش‌هاي طولي برش خورده
بلال كوچك: 8 عدد كه با برش‌هاي قطري خرد شده
پيازچه: 6 عدد، پوست گرفته و خرد شده
ليمو: نصف يك عدد
سس سويا: 2 قاشق غذاخوري
روغن ماهي: يك قاشق غذاخوري
بادام زميني بوداده: 2 قاشق غذاخوري
گشنيز ساطوري شده: براي تزئين

روش تهیه:
1. گوشت و ادويه را در كاسه‌اي با هم مخلوط كرده و اجازه مي‌دهيم تا گوشت طعم‌دار شود. نودل‌ها را در آب جوش ريخته و طبق دستور روي بسته بندي، بعد از مدت ذكر شده، آن را آبكش كرده و كنار مي‌گذاريم. فلفل قرمز را با برش‌هاي طولي بريده و دانه‌هايش را مي‌گيريم و آن را با سير، زنجبيل و تره‌فرنگي در كاسه كوچكي مخلوط مي‌كنيم. نيمي از روغن را در ماهيتابه حرارت مي‌دهيم و مخلوط فلفل قرمز را داخل روغن براي يك دقيقه حرارت مي‌دهيم تا مواد نرم شوند؛ احتياجي به تيير رنگ مواد نيست. بعد مواد را از داخل تابه برداشته و كنار مي‌گذاريم.

2. باقيمانده روغن را حرارت داده و براي يك دقيقه گوشت را داخل آن، روي دماي زياد، قرار مي‌دهيم تا گوشت‌ها قهوه‌اي شده و بپزند.

3. دوباره مخلوط فلفل قرمز را به تابه برگردانده و نخودفرنگي‌ها، بلال‌ها و نصف پيازچه‌ها را اضافه مي‌كنيم و قبل از اين‌كه نودل آبكش شده را هم به آن بيفزاييم، مخلوط را براي يك دقيقه حرارت مي‌دهيم. حالا مخلوط را هم مي‌زنيم تا كاملا با هم تركيب شوند و بعد ظرف را از روي اجاق برمي‌داريم. حالا روغن ماهي، سس سويا و آبليمو را به آن اضافه مي‌كنيم.

4. مواد را به 4 قسمت تقسيم كرده، در بشقاب مي‌كشيم و رويش را با بقيه پيازچه‌ها، گشنيز و بادام زميني تزئين مي‌كنيم.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *