چی لازم دارم؟
گوشت گوسفندي: ۵۰۰ گرم
هويج و لوبيا سبز خردشده: ۱۵۰ گرم
سيبزميني خردشده: ۱۵۰ گرم
رب گوجهفرنگي: ۱۰۰ گرم
«به» خردشده: يك عدد
روغن مايع: نصف پيمانه
پياز: يك عدد
آلو: ۲۵۰ گرم
سير رندهشده: دو حبه
آبليمو: نصف پيمانه
زردچوبه: نصف قاشقسوپخوري
نمك و فلفل: به ميزان لازم
6 دستور پخت با میوه سوگلی خانواده سیب (ناقص است)
چطور بپزم؟
پياز را خلالي خرد كنيد و داخل روغن تفت دهيد، پس از آن گوشت را خرد كرده و پياز تفت داده شده ، زردچوبه، نمك، فلفل، سير و رب گوجهفرنگي را بهآن اضافه كنيد. پس از اينكه مواد كمي با هم تفت داده شدند، مقداري آب به آن اضافه كنید تا گوشت روي حرارت كم بپزد. . بعد از 15 دقيقه «به» را داخل خوراك بريزيد و اجازه دهيد خورش 15 دقيقه ديگر هم بپزد.
فوت كوزهگري
اين خورش را با چلو، سالاد شيرازي يا ماست و سبزي خوردن سرو كنيد.
منبع : برترین ها