مواد لازم برای 4 نفر
250 گرم گوشت گوسفندی
100 گرم تره
100 گرم آلو
200 گرم اسفناج
1عدد پیاز
2 ق س آبغوره
نمک، فلفل، زردچوبه به مقدارلازم
طرز تهیه:
1. پیاز را نگینی خرد کنيد و با کمی روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود.
2. پياز كه طلايي شد، گوشت را اضافه کنید و با هم تفت دهيد تا رنگ گوشت تغيير كند و از خامي در بيايد.
3. زردچوبه و فلفل را هم اضافه كنيد و با 2 لیوان آب بگذاريد گوشت روي حرارت ملايم بپزد.
4. در این میان اسفناج و تره را درشت خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا آب آنها کشیده شود. البته حواستان باشد زمان تفت نبايد طولاني باشد كه رنگ اسفناج تغيير كند و سياه شود.
5. آلو را کمی تفت بدهيد و با اسفناج و تره به گوشت اضافه کنید.
6. خورش را روي حرارت ملايم بگذاريد تا جا بيفتد. وقتي خورش جا افتاد، نمك و آبغوره را به آن اضافه كنيد.
نکته:
آلو را قبل از اينكه تفت دهيد دو ساعت در آب ولرم خيس كنيد. از آب آن هم ميتوانيد براي خوشمزهتر شدن خورش استفاده كنيد.
منبع : پرشین وی