مواد لازم
• ۴ تکهمرغ
• ۶ عددبادمجان
• ۲ پیمانهدانه انار
• ۴ پیمانهآب انار
• ۲ عدد پیاز متوسط
• نمک و فلفل و ادویه خورشی و روغن به میزان لازم
طرز تهیه
1. پیاز را پوست بکنید و خرد کنید. به همراه تکه های مرغ خوب تفت بدهید. بعد از اینکه پیازها و مرغ ها خوب سرخ شدند، نمک و فلفل و ادویه خورشی اضافه کنید و آب انار رو روی مرغ ها بریزید و اجازه بدید تا با حرارت کم مرغ پخته شود.
2. بادمجان ها رو پوست بگیرید و نمک بپاشید و بعد از ۳۰ دقیقه بشویید و خشک کنید و سرخ کنید. ۲۰ دقیقه آخر پخت خورش، بادمجان ها و دانه های انار را اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد و بعد با برنج سرو کنید.
منبع : برترین ها