آخرین خبرها

طرز تهیه ی خورش انار و بادمجان‬

373995 880 300x193 - طرز تهیه ی خورش انار و بادمجان‬

مواد لازم‬

• ‫۴ تکه‬مرغ

• ‫۶ عدد‬بادمجان

• ‫۲ پیمانه‬دانه انار

• ‫۴ پیمانه‬آب انار

• ۲ عدد پیاز متوسط

• نمک و فلفل و ادویه خورشی و روغن به میزان لازم

طرز تهیه

1. پیاز را پوست بکنید و خرد کنید. به همراه تکه های مرغ خوب تفت بدهید. بعد از اینکه پیازها و مرغ ها خوب سرخ شدند، نمک و فلفل و ادویه خورشی اضافه کنید و آب انار رو روی مرغ ها بریزید و اجازه بدید تا با حرارت کم مرغ پخته شود.

2. بادمجان ها رو پوست بگیرید و نمک بپاشید و بعد از ۳۰ دقیقه بشویید و خشک کنید و سرخ کنید. ۲۰ دقیقه آخر پخت خورش، بادمجان ها و دانه های انار را اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد و بعد با برنج سرو کنید.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *