مواد اولیه:
آلوچه 1پیمانه (برقانی)
رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری
شكر 2 قاشق غذاخوری
رب انار 2 قاشق غذاخوری
نمك به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
پیاز 1 عدد
روغن به میزان لازم
ماهی 200گرم (فیله شده و بدون استخوان)
آب به میزان لازم
آرد به میزان لازم
سیر به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
دارچین به میزان لازم
طرز تهیه خورش آلوچه ماهی
طرز تهیه:
1. ابتدا آلوچه را در كمی آب خیس كنید. پیاز را خرد كرده و در مقداری روغن یا كره تفت دهید و زردچوبه و رب گوجه فرنگی را اضافه كنید و كمی تفت دهید تا عطر ادویه به مشام برسد.
2. آلوچه را با آبش اضافه كرده و سپس در صورت نیاز آب اضافه كنید تا روی آلوچه را بگیرد. سپس حرارت را كم كنید تا آلوچهها خوب له شوند و جا بیفتند.
3. ماهی را به صورت مكعب خرد كرده و در آردی كه با فلفل، زردچوبه، دارچین، پودر سیر و نمك مخلوط شده است بغلطانید و در كمی روغن سرخ كنید.
4. در انتها آلوچهها را با قاشق له كرده و سپس رب انار و شكر را بیفزایید. پس از آن كه خورش جا افتاد و به روغن نشست، آن را در ظرف كشیده و ماهی سرخ شده را روی آن قرار دهید.
نكات:
1) اگر دوست دارید ماهی را در آرد سوخاری بغلتانید تا خوشمزه تر شود.
2) بهتر است ماهی را قبل از پخت با آبلیمو و سایر مواد طعم دار كنید.
3) در این غذا به جای ماهی میتوان از فیله مرغ هم استفاده كرد.
4) در صورت تمایل شكر را از مواد اولیه حذف كرده و به خورش ابلیمو اضافه كنید.
منبع : برترین ها