مواد لازم
• آلو خیس شده 250 گرم
• لپه 75 گرم
• پیاز 1 عدد
• گوشت خورشی 400 گرم
• زعفران ساییده و دم شده 1 قاشق سوپخوری
• به خرد شده 550 گرم
• رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
• شکر 3 قاشق سوپخوری
• آب لیمو ترش 2 قاشق سوپخوری
• فلفل و نمک و زردچوبه و روغن به میزان لازم
طرز تهیه
1. آلو را به مدت 1 ساعت خیس کنید.
2. لپه را خیس کنید و کنار بگذارید. در یک قابلمه پیاز را با روغن تفت دهید و گوشت ر اضافه کنید و تفت دهید. لپه را آبکش کنید. با گوشت و پیاز تفت دهید و زردچوبه بزنید و آب اضافه کنید. زعفران را اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت پخته شود.
3. به و رب گوجه را جدا تفت دهید و در نیم ساعت آخر پخت به همراه آلو به خورش اضافه کنید.
4. شکر، آب لیمو و نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد.
منبع : برترین ها