آخرین خبرها

طرز تهیه ی خورش به قورمه

432689 800 300x200 - طرز تهیه ی خورش به قورمه

چی لازم دارم؟

گوشت گوسفند: 300 گرم
به: یک عدد بزرگ
شكر: دو قاشق غذاخوري
زعفران دم‌كرده: دو قاشق چاي‌خوري
پياز: یک عدد
لپه خام: يك‌دوم ليوان
آب ليمو: یک قاشق غذاخوري
زردچوبه، نمك و فلفل: به مقدار لازم

6 دستور پخت با میوه سوگلی خانواده سیب (ناقص است)

چطور بپزم؟

لپه‌ها را از چند ساعت قبل در مقداري آب خيس كنيد و در اين مدت دوبار آب آن را تعويض كنيد. گوشت گوسفند را خرد كنيد و با پياز خردشده داخل قابلمه بريزيد. كمي روغن به آن اضافه كنيد و تفت دهيد تا رنگ گوشت تغيير كند سپس چهار ليوان آب، زردچوبه، نمك و فلفل را اضافه كنيد و در قابلمه را بگذاريد.

اجازه دهيد گوشت با حرارت ملايم بپزد، پس از اينكه آب گوشت نصف شد و گوشت پخت بايد لپه‌هاي خيس خورده، «به» خردشده، زعفران و شكر را اضافه كنيد سپس در قابلمه را بگذاريد و با حرارت كم اجازه دهيد خورش خوب جا بيفتد. در اين مدت اگر آب خورش كم شد مقداري آب جوش به آن اضافه كنيد. 10 دقيقه پيش از آماده شدن خورش، آبليمو را به آن اضافه كنيد. در آخر نيز خورش را همراه برنج سرو كنيد.

فوت كوزه‌گري

به جاي گوشت از مرغ هم مي‌توانيد استفاده كنيد. به جاي آب‌ليمو نيز مي‌توانيد از آب نارنج استفاده كنيد. زعفران را هم مي‌توانيد با يك قاشق غذاخوري رب گوجه‌فرنگي جايگزين كنيد.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *