آخرین خبرها

طرز تهیه ی دسر سیب به همراه بستنی

536491 737 300x300 - طرز تهیه ی دسر سیب به همراه بستنی

مواد لازم:

قالب مخصوصی به ابعاد ۲۲ در ۳۳ سانت
ده فنجان سیب، بدون پوست و هسته، خردشده
يك فنجان شکر سفید
يك قاشق سوپ‌خوری آرد سفید
يك قاشق چای‌خوری پودر دارچین
½ فنجان آب
يك فنجان جوی پرک
يك فنجان آرد
يك فنجان شکر قهوه‌ای، بسته‌بندی
¼ قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر
¼ قاشق چای‌خوری جوش شیرین
½ فنجان کره‌، آب شده

آشنایی با روش تهیه دسر سیب برشته

طرز تهیه:

1. فر را از قبل در دمای ۳۵۰ درجه‌ی فارنهایت( ۱۷۵ درجه‌ی سانتی‌گراد) گرم نمائید.

2. برش‌های سیب را در ظرف مورد نظر بریزید. شکر سفید، يك قاشق سوپ‌خوری آرد و پودر دارچین را با هم مخلوط نمائید و روی سیب‌ها بپاشید. سپس آب را روی همه مواد بریزید.

3. جوی پرک، يك فنجان آرد، شکر قهوه‌ای، بیکینگ پودر، جوش‌شیرین و کره‌ی آب شده را با هم مخلوط کنید. روی مخلوط سیب و مواد دیگر که در ظرف آماده کرده بودید، بریزید.

4. به مدت ۴۵ دقیقه در فری که از قبل گرم نموده‌ايد با حرارت ۳۵۰ درجه‌ی فارنهایت( ۱۷۵ درجه‌ی سانتی‌گراد) بپزید.

5. این دسر را با بستنی سرو کنید که فوق العاده می شود.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *