آخرین خبرها

طرز تهیه ی دسر سیب

372912 320 300x1991 300x199 - طرز تهیه ی دسر سیب

مواد لازم

• ۶ عدد سیب درشت

• ۱ قاشق غذاخوری سرکه

• آب به میزان لازم

• ۳۰۰ گرم خامه فرم گرفته و پودر قند

• ۱۲ عدد کمپوت گیلاس

• ۱ قاشق غذا خوری عرق بیدمشک

• شکر مقداری

طرز تهیه

1. خامه را آنقــدر با پودر قند هم میزنیم تا فرم بگیرد.

2. سیب ها را پوست کنده و داخل آن را به آرامی خالی می کنیم. سپس با کمی آب و سرکه می پزیم تا کمی پخته شده و سیاه نشود.

3. آب و شکر را کمپوت می کنیم و ۲۴ ساعت سیب ها را در آن میاندازیم تا با عرق بیدمشک خوش عطر و کمی شیرین مزه شود. بعد از ۲۴ ساعت سیب ها را از آب کمپوت غلیظ بیرون آورده و هر کدام را در یک بشقاب چیده و داخل آنرا با خامه فرم گرفته پر می کنیم و یک کمپوت گیلاس برای تزئین روی آن قرار داده و اطراف آن را با خامه زعفرانی تزئین میکنیم.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *