آخرین خبرها

طرز تهیه ی دو غذای مقوی برای افطار

دو غذای مقوی برای افطار
12728 300x200 - طرز تهیه ی دو غذای مقوی برای افطار

ترجیحا بهتر است برای افطار غذاهای سبک و مقوی مصرف شود تا معده بعد از چندین ساعت گرسنگی با حجم زیاد غذا مواجه نشود.

امروز برای شما روزه داران عزیز دو دستور پخت غذا ویژه افطار بوده را آماده کرده ایم.

 

سوپ کلم :
برای تهیه این سوپ خوشمزه و پر ادویه به کلم،عدس قرمز، مرغ، هویج و گوجه فرنگی آبدار نیاز دارید.زمان آماده کردن مواد: 25 دقیقه
زمان پخت: 25 دقیقه

مواد اولیه برای 6 نفر:
روغن : 2 قاشق سوپ خوری
پیاز خرد شده متوسط : 1 پیمانه
سیر قیمه قیمه شده : 2 عدد
هویج درشت خرد شده : 1 پیمانه
آب مرغ : 6 پیمانه
ریحان تازه خرد شده : 1 قاشق سوپ خوری ( 1 قاشق چای خوری ریحان خشک )
کلم پیچ تازه خرد شده : 4 پیمانه معادل 225 گرم
نمک : 1.4 قاشق چای خوری
فلفل سیاه : 1.8 قاشق چای خوری
گوجه فرنگی متوسط خرد شده  : 1 عدد
عدس قرمز  : 1.2 پیمانه
طرز تهیه :
در ماهی تابه روغن ریخته و شعله را به حالت متوسط قرار می دهیم.
پیاز و هویج و سیر را درماهی تابه می ریزیم و در آن را می گذاریم، برای 5 الی 7 دقیقه می پزیم یا تا وقتی که سبزیجات پخته شوند گهگاه آن را هم می زنیم.
بعد آب مرغ و ریحان خشک ( در صورت استفاده ) را اضافه می کنیم.
شعله را کم می کنیم و برای 10 دقیقه با در روی شعله می گذاریم.
کلم پیچ و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و 10 دقیقه دیگر صبر می کنیم.
مرغ و گوجه فرنگی و عدس قرمز و ریحان تازه ( درصورت استفاده ) را اضافه می کنیم و 5 الی 10 دقیقه می پزیم یا تا وقتی که کلم و عدس بپزد.

نکته : اگر می خواهید از عدس قهوه ای یا زرد استفاده کنید به جای عدس قرمز، شما به مدت پخت بیشتری نیاز دارید.

 

خوراک لوبیا :
این خوراک پرادویه شامل لوبیا های مختلف و شکلات است حتماً آن را امتحان کنید.
زمان آماده کردن مواد: 20 دقیقه
زمان پخت: 8 الی 6 ساعت

مواد اولیه برای 4 نفر :
لوبیا چیتی : 425 گرم
لوبیا سفید پخته شده : 425 گرم
لوبیا قرمز پخته شده : 425 گرم
آب مرغ با مقداری نمک : 1 پیمانه
گوجه فرنگی خرد شده : 400 گرم
شکلات آب شده : 3 قاشق سوپ خوری
پودر چیلی : 1 قاشق سوپ خوری
خامه و پنیر چدار : اختیاری – به مقدار دلخواه
طرز تهیه :
در یک ظرف 4 لیتری لوبیاها، گوجه فرنگی، ادویه چیلی، آب مرغ و شکلات آب شده را ترکیب کرده و در آن را می گذاریم، روی حرارت کم برای 6 الی 8 ساعت قرار می دهیم و برای 1 ساعت هم روی حرارت زیاد.
اگر مایل بودید می توانید هنگام سرو غذا بر روی آن خامه و پنیر هم بریزید.

منبع : آلامتو

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *