آخرین خبرها

طرز تهیه ی دیپ اسفناج و آرتیشو

411852 935 200x300 - طرز تهیه ی دیپ اسفناج و آرتیشو

• زمان تهیه: 10 دقیقه

• زمان پخت: 2 ساعت و 15 دقیقه

• تعداد: 8 نفر

مواد لازم

• 400 گرم مغز آرتیشو (کنگر فرنگی) خرد کرده

• 280 گرم اسفناج منجمد

• یک عدد پیاز کوچک خرد شده

• 225 گرم خامه ترش

• یک عد پیاز کوچک خرده کرده

• دو حبه سیر رنده شده

• ¾ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده

• ¾ پیمانه شیر

• نصف پیمانه پنیر فتا خرد شده

• 1/3 پیمانه سس مایونز

• یک قاشق غذاخوری سرکه قرمز

• ¼ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه

• 225 گرم پنیر خامه ای

دستور تهیه 5 نوع دیپ خوشمزه

طرز تهیه

1. مغز آرتیشو، اسفناج، خامه ترش، پیاز، سیر، پارمسان، شیر، فتا، مایونز، سرکه و فلفل را با هم درون آرام پز بریزید. آنها را هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. سپس روی آنها پنیر خامه ای بریزید.

2. در آرام پز را بگذارید، حرارت آن را کم کنید و بگذارید 2 ساعت پخته شوند.

3. سپس در قابلمه را بردارید. پنیر خامه ای را اضافه کنید و هم بزنید. آنها را 15 دقیقه دیگر بپزید.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *