آخرین خبرها

طرز تهیه ی دیپ ذرت و هالوپینو

411856 163 200x300 - طرز تهیه ی دیپ ذرت و هالوپینو

• زمان تهیه: 10 دقیقه

• زمان پخت: 2 ساعت

• تعداد: 6 نفر

مواد لازم

• 4 ورق ژامبون

• 3 قوطی کنسرو ذرت

• دو عدد فلفل هالوپینو خرد شده

• نصف پیمانه خامه ترش

• یک پیمانه پنیر فلفلی

• 1/4 پیمانه پنیر پارمسان

• نمک و فلفل سیاه

• 225 گرم پنیر خامه ای، مکعبی

• 2 قاشق غذاخوری پیاز کوهی خرد شده

دستور تهیه 5 نوع دیپ خوشمزه

طرز تهیه

1. تابه را روی حرارت ملایم گرم کنید. ژامبون را اضافه کنید و 6 تا 8 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. آنها را روی دستمال کاغذی حوله ای بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود.

2. ذرت، هالوپینو، خامه ترش، پنیر فلفلی و پنیر پارمسان را درون آرام پز بریزید. نمک و فلفل اضافه کنید تا مزه‌دار شود. خوب هم بزنید. روی آن پنیر خامه ای بریزید. در قابلمه را بگذارید و دو ساعت بپزید.

3. در قابلمه را بردارید و هم بزنید تا پنیر کاملا آب شود. در قابلمه را بگذارید و 15 دقیقه دیگر بپزید.

4. این دیپ را باید گرم با ژامبون و پیازکوهی سرو کنید.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *