• زمان تهیه: 10 دقیقه
• زمان پخت: 2 ساعت
• تعداد: 6 نفر
مواد لازم
• 4 ورق ژامبون
• 3 قوطی کنسرو ذرت
• دو عدد فلفل هالوپینو خرد شده
• نصف پیمانه خامه ترش
• یک پیمانه پنیر فلفلی
• 1/4 پیمانه پنیر پارمسان
• نمک و فلفل سیاه
• 225 گرم پنیر خامه ای، مکعبی
• 2 قاشق غذاخوری پیاز کوهی خرد شده
دستور تهیه 5 نوع دیپ خوشمزه
طرز تهیه
1. تابه را روی حرارت ملایم گرم کنید. ژامبون را اضافه کنید و 6 تا 8 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. آنها را روی دستمال کاغذی حوله ای بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود.
2. ذرت، هالوپینو، خامه ترش، پنیر فلفلی و پنیر پارمسان را درون آرام پز بریزید. نمک و فلفل اضافه کنید تا مزهدار شود. خوب هم بزنید. روی آن پنیر خامه ای بریزید. در قابلمه را بگذارید و دو ساعت بپزید.
3. در قابلمه را بردارید و هم بزنید تا پنیر کاملا آب شود. در قابلمه را بگذارید و 15 دقیقه دیگر بپزید.
4. این دیپ را باید گرم با ژامبون و پیازکوهی سرو کنید.
منبع : برترین ها