آخرین خبرها

طرز تهیه ی دیپ مرغ

411855 395 199x300 - طرز تهیه ی دیپ مرغ

مواد لازم

• 450 گرم گوشت سینه مرغ (بدون استخوان)

• ¼ پیمانه آب مرغ

• 2 تا 4 قاشق غذاخوری سس چیلی

• دو قاشق غذاخوری عسل

• یک قاشق چایخوری سس تند

• 225 گرم پنیر خامه ای نرم شده

• یک پیمانه پنیر رنده شده چدار

دستور تهیه 5 نوع دیپ خوشمزه

طرز تهیه

1. مرغ را درون آرام‌پز بریزید.

2. آب مرغ، سس تند، عسل و سس سیر (در صورت تمایل) اضافه کنید.

3. آنها را روی مرغ بریزید.

4. در آرام‌پز را ببندید و به مدت 2 تا 3 ساعت بپزید.

5. مرغ پخته شده را رنده کنید.

6. پنیر خامه ای نرم شده اضافه کنید. هم بزنید تا مواد یکدست شوند. دوباره آنها را درون قابله بازگردانید و با حرارت بالا به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید.

7. این دیپ رابا چیپس تورتیلا یا سبزیجات سرو کنید.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *