مواد لازم
• 450 گرم گوشت سینه مرغ (بدون استخوان)
• ¼ پیمانه آب مرغ
• 2 تا 4 قاشق غذاخوری سس چیلی
• دو قاشق غذاخوری عسل
• یک قاشق چایخوری سس تند
• 225 گرم پنیر خامه ای نرم شده
• یک پیمانه پنیر رنده شده چدار
دستور تهیه 5 نوع دیپ خوشمزه
طرز تهیه
1. مرغ را درون آرامپز بریزید.
2. آب مرغ، سس تند، عسل و سس سیر (در صورت تمایل) اضافه کنید.
3. آنها را روی مرغ بریزید.
4. در آرامپز را ببندید و به مدت 2 تا 3 ساعت بپزید.
5. مرغ پخته شده را رنده کنید.
6. پنیر خامه ای نرم شده اضافه کنید. هم بزنید تا مواد یکدست شوند. دوباره آنها را درون قابله بازگردانید و با حرارت بالا به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید.
7. این دیپ رابا چیپس تورتیلا یا سبزیجات سرو کنید.
منبع : برترین ها