آخرین خبرها

طرز تهیه ی دیپ پیتزا

411854 891 300x211 - طرز تهیه ی دیپ پیتزا

• زمان تهیه: 10 دقیقه

• زمان پخت: 4 ساعت

• تعداد: 8 نفر

مواد لازم

• 450 گرم سوسیس

• نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده

• یک پیمانه فلفل سبز خرد شده

• یک پیمانه پیاز خرد شده

• دو حبه سیر رنده شده

• 800 گرم سس پیتزا

• 1/3 پیمانه پنیر پارمسان

• نصف پیمانه پنیر موتزارلا

• نمک و فلفل سیاه

نان سیر

• یک عدد باگت فرانسوی

• یک قالب کره

• دو حبه سیر پوست کنده و خرد شده

• ¼ قاشق چایخوری نمک دانه درشت

• ¼ پیمانه پنیر پارمسان

دستور تهیه 5 نوع دیپ خوشمزه

طرز تهیه

دیپ پیتزا

1. فلفل سبز، پیاز، سیر، سس پیتزا و پنیر پارمسان را با هم درون آرام پز بریزید و هم بزنید.

2. روغن زیتون را در یک تابه بزرگ روی حرارت ملایم قرار دهید. سوسیس و فلفل قرمز را بیفزایید و تفت دهید. سوسیس های پخته شده را درون آرام‌پز و روی بقیه مواد بریزید.

3. آنها را 4 ساعت بپزید. برای مزه‌دار شدن، نمک و فلفل سیاه بیفزایید. پنیز موتزارلا راباید پیش از سرو اضافه کنید.

نان سیر

1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید.

2. یک لایه کاغذ روغنی کف سینی فر قرار دهید. برش های نان باگت را کف آن بگذارید.

3. در یک قابلمه کوچک، کره را روی حرارت ملایم آب کنید و سیر را در آن تفت دهید. نمک و ادویه ایتالیایی (مخلوط پودر سبزیجات معطر) را اضافه کنید و هم بزنید. آنها را دو دقیقه تفت دهید.

4. با کمک قلم‌موی شیرینی پزی، کره طعم‌دار را روی سطح مخلوط بمالید. پنیر پارمسان را روی سطح آن بریزید.

5. آنها را به مدت 5 تا 7 دقیقه بپزید تا سطح آنها طلایی شوند.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *