آخرین خبرها

طرز تهیه ی راگوى فلفل و گوجه‌ فرنگى

106156 574 300x215 - طرز تهیه ی راگوى فلفل و گوجه‌ فرنگى

مواد لازم برای4نفر:

روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط: 2 عدد، خلالی‌شده
فلفل دلمه‌ای سبز یا قرمز: یك عدد، خلالی‌شده
سیر: 2 حبه، ساطوری‌شده
پاپریكا: 2 قاشق مرباخوری
كنسرو گوجه‌فرنگی: یك عدد، خرد شده
شكر: یك قاشق چای‌خوری
تخم‌مرغ: 4 عدد
نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
روش تهیه:

مرحله اول :  روغن را روی شعله متوسط داغ كنید و پیاز، فلفل دلمه و سیر را به همراه پاپریكا5 تا6 دقیقه تفت دهید تا نرم شود.

مرحله دوم :  گوجه‌فرنگی و شكر را اضافه كرده و مخلوط كنید. پس از 10 دقیقه یا زمانی كه آب آن تبخیر و غذا غلیظ شد، نمك و فلفل آن را اندازه كنید.

مرحله سوم :  وسط غذا را چال كرده و تخم‌مرغ‌ها را در آن بشكنید و نمك بزنید. در قابلمه را ببندید تا تخم‌مرغ‌ها ببندد. با نان، ماست و سبزی خوردن سرو كنید.

نكات:

1 – می‌توانید تخم‌مرغ را با مایه سبزیجات مخلوط كنید تا مانند میرزاقاسمی در غذا مخلوط شود.

2 – اضافه كردن بادمجان سرخ شده، مزه خوبی به آن می‌دهد، اما غذای دیگری خواهد شد.

منبع : آلامتو

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *