مواد لازم برای4نفر:
روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط: 2 عدد، خلالیشده
فلفل دلمهای سبز یا قرمز: یك عدد، خلالیشده
سیر: 2 حبه، ساطوریشده
پاپریكا: 2 قاشق مرباخوری
كنسرو گوجهفرنگی: یك عدد، خرد شده
شكر: یك قاشق چایخوری
تخممرغ: 4 عدد
نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
روش تهیه:
مرحله اول : روغن را روی شعله متوسط داغ كنید و پیاز، فلفل دلمه و سیر را به همراه پاپریكا5 تا6 دقیقه تفت دهید تا نرم شود.
مرحله دوم : گوجهفرنگی و شكر را اضافه كرده و مخلوط كنید. پس از 10 دقیقه یا زمانی كه آب آن تبخیر و غذا غلیظ شد، نمك و فلفل آن را اندازه كنید.
مرحله سوم : وسط غذا را چال كرده و تخممرغها را در آن بشكنید و نمك بزنید. در قابلمه را ببندید تا تخممرغها ببندد. با نان، ماست و سبزی خوردن سرو كنید.
نكات:
1 – میتوانید تخممرغ را با مایه سبزیجات مخلوط كنید تا مانند میرزاقاسمی در غذا مخلوط شود.
2 – اضافه كردن بادمجان سرخ شده، مزه خوبی به آن میدهد، اما غذای دیگری خواهد شد.
منبع : آلامتو