آخرین خبرها

طرز تهیه ی رزهای قزل آلا

449644 203 300x276 - طرز تهیه ی رزهای قزل آلا

مواد لازم:

فیله ماهی قزل آلا یا سالمون : 500 گرم
آب پرتقال : 250 میلی لیتر
سبزیجات معطر : به مقدار لازم
نمک دریایی : به مقدار لازم
پرتقال : 3 عدد

رزهای قزل آلا

طرز تهیه:

1. فیله قزل آلا را از قسمت طول به شکل ورقه های نازکی برش دهید.

2. آب پرتقال را با سبزیجات معطر مخلوط کرده و نمک اضافه کنید و سپس ماهی های اسلایس شده را داخل آن بریزید.

3. روی ظرف را پوشانده و در دمای اتاق قرار دهید.

4. در زمان مارینه شدن ( مزه دار شدن ) ماهی شما نیز پرتقال ها را پوست گرفته و فیله کنید و به صورت برش های نازک و ورقه ای خرد کنید.

5. برش های ماهی را یکی یکی، از داخل سس بیرون آورده و روی سطح صافی باز کنید. برشهای فیله پرتقال را نیز روی ماهی بچینید و از یک طرف شروع به رول کردن کنید.

6. رول ها را داخل ظرف پایرکسی که از قبل از چرب کرده اید بچینید.

7. وقتی تمام قطعه های ماهی را رول کرده و در ظرف چیدید، به آرامی مقداری نمک دریایی روی رولها بپاشید.

8. فر را با درجه حرارت 200 درجه سانتیگراد روشن کنید و ظرف حاوی رول های ماهی را داخل فر قرار دهید و به مدت 30 دقیقه در فر بپزید.

9. سپس فر را خاموش کرده و چند دقیقه بعد رول ها را از فر خارج کرده و در ظرف سرو بچینید.

10. برای دورچین این غذا میتوانید از برگهای کاهو و پوره سیب زمینی استفاده کنید.

11. همچنین این غذا را با پلوی ساده و سبزی پلو نیز می توان سرو کرد.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *