آخرین خبرها

طرز تهیه ی رنگین پلو

 

535528 668 300x200 - طرز تهیه ی رنگین پلو

مواد لازم برای 4تا 6 نفر

4 پيمانه برنج آبكش شده
500 گرم فيله مرغ
4 عدد فلفل دلمه اي رنگي (از هر رنگ يك عدد)
1 ق س زعفران آب كرده
1 پيمانه خلال بادام
1 پيمانه خلال پسته
150 گرم كره
1 پيمانه نخودسبز خام (آب پز كنيد)
1 پيمانه ذرت كنسروي
نمك ، فلفل و آبليمو به مقدار لازم

طرز تهیه:

1. فيله هاي مرغ را در كاسه اي بريزيد و پس از آغشته كردن به نمك، فلفل، آبليمو و زعفران به مدت يكي، دو ساعت در يخچال بگذاريد تا طعم دار شوند.

2. فلفل هاي دلمه اي رنگي را به صورت نگيني خرد كرده، كمي با كره تفت دهيد. خلال‌هاي پسته و بادام را هم در كره تفت داده و آماده كنار بگذاريد.

نكته: اگر دوست داريد فلفل ها و خلال هاي پسته و بادام نرم تر شوند، مي توانيد آنها را حين دم كردن، لابه لاي برنج بريزيد. برنج را آبكش كنيد و بگذاريد به روش معمول دم بكشد. در اين فاصله مرغ ها را هم با كمي آب بگذاريد تا بپزند.

3. در مرحله سرو كردن مي توانيد مرغ ها را كنار ديس گذاشته و فلفل هاي دلمه اي، نخودسبز و ذرت را با خلال هاي پسته و بادام مخلوط کنید و لابه لاي برنج بكشيد يا به دلخواه روي برنج را با اين مواد تزیين كنيد.

فوت وفن

براي پخت مرغ ها نيازي به ريختن آب زياد نيست. بگذاريد مرغ با آب كم و روي شعله ملايم اجاق گاز پخته و كمي هم برشته شود.

يه جور ديگه

به جاي استفاده از نخودسبز خام مي توانيد از نوع كنسروي آن استفاده كنيد. به اين صورت سرعت كار بالا مي رود. در ضمن كنسرو مخلوط سبزيجات شامل هويج، نخودسبز و ذرت هم انتخاب خوب و سريعي است.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *