آخرین خبرها

طرز تهیه ی رولت مرغ

رولت مرغ

files recipes IMG 25381cbb2c5238b8998ad3641f1fe19bd9aa4 200x300 - طرز تهیه ی رولت مرغ

 

مواد لازم
سینه مرغ کامل1 عدد (500 گرم)
نمک‌ و فلفلبه مقدار لازم
آب‌لیمو1قاشق سوپ‌خوری (14 میلی‌لیتر)
پیاز (نگینی خردشده)1 عدد (140 گرم)
قارچ (خرد شده)4 عدد (60 گرم)
فلفل دلمه‌ای قرمز (نگینی‌خردشده)1 عدد (100 گرم)
زردچوبه1 قاشق چای‌خوری (3 گرم)
زعفران (ساییده و حل شده در آبجوش)1 قاشق چای‌خوری (7 میلی لیتر)
سس خردل1 قاشق چای‌خوری (5 گرم)
آردمقداری
سفیده تخم‌مرغ2 عدد (60 گرم)
چیپس (خردشده)100 گرم

طرز تهیه
1.گوشت مرغ را کمی با بیفتک کوب بکوبید. نمک، فلفل و آب‌لیمو را مخلوط کنید و روی مرغ را با قلم‌مو به آن آغشته کنید. 30 دقیقه بماند تا کاملاً مزه‌دار شود.
2.پیاز را در مقداری روغن تفت دهید قارچ را اضافه کنید تفت داده تا آب قارچ کشیده شود. فلفل دلمه‌ای، نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران و سس خردل را اضافه و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید. بگذارید تا خنک شود.
3.مواد آماده و سرد شده را یک طرف سینه مرغ بریزید. سپس آن را رول کنید و در فویل بپیچید. به مدت 30 دقیقه در طبقه وسط فری که با حرارت 175 درجه سانتی‌گراد (350 درجه فارنهایت) تنظیم کرده‌اید قرار دهید تا بپزد.
4.سپس از فر درآورید رول مرغ را از فویل جدا کنید و در مقداری آرد بغلطانید در سفیده‌ تخم‌مرغی که با چنگال زده‌اید بزنید پس از آن در چیپس بغلطانید و در روغن سرخ کنید. سپس برش دهید در ظرف مورد نظر بچینید و به دلخواه تزئین کنید.
نکته
1. دقت کنید گوشت مرغ را بیش از حد نکوبید تا پاره شود.
2. عمل زدن رول مرغ در سفیده و چیپس را می‌توانید دوبار تکرار کنید.

منبع : ساناز سانیا

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *