رولت گوشت(میتلوف) با شکر قهوهای
دستور پخت میتلوف لذیذ و ساده. طعم آن همانند عطرش فوقالعاده عالیست!
مواد لازم مخصوص ۸ نفر :
1/2 فنجان شکر قهوهای
1/2 فنجان سس کچاپ
۶۵۰ گرم گوشت چرخکرده کمچرب
3/4 فنجان شیر
۲ عدد تخم مرغ
۱و 1/2 قاشق چایخوری نمک
1/4 قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
۱ عدد پیاز کوچک، ساطوری شده
1/4 قاشق چایخوری زنجبیل آسیاب شده
3/4 فنجان کراکر نمکی خرد شده
لیست خود را چک کنید تا چیزی از قلم نیفتد
زمان آمادهسازی مواد: ۲۰ دقیقه
زمان پخت: ۱ ساعت
آمادهسازی تا سرو: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه
طرز تهیه :
فر را از قبل در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (معادل ۷۵۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید. ظرف مخصوص کیکپزی در ابعاد ۱۲ * ۲۳ سانت را برداشته و کمی چرب کنید.
شکر قهوهای را کاملا در ته ظرف که از قبل آماده کردهاید بفشارید و سس کچاپ را روی آن پخش کنید.
کاسهای را برداشته و تمام مواد باقیمانده را با هم مخلوط کنید و به شکل رول درآورید. سپس این مواد را روی سس کچاپ قرار دهید.
ظرف را به مدت ۱ ساعت درون فری که از قبل گرم کردهاید، بگذارید تا پخته شود یا تا زمانی که عصاره گوشت نمایان شود.
منبع : آلامتو