آخرین خبرها

طرز تهیه ی رولت گوشت ایتالیایی

431109 102 300x169 - طرز تهیه ی رولت گوشت ایتالیایی

مواد اولیه:

گوشت کبابی برش نازک داده شده – 600 گرم ( 6 برش )
ریحان نصف فنجان (تازه آسیاب شده)
فلفل قرمز 2 عدد (کبابی شده)
پنیر پارمسان 4 قاشق سوپ خوری (رنده شده)
جعفری 2 قاشق سوپ خوری ( خرد شده)
روغن زیتون دو قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه 2 قاشق سوپ خوری (آسیاب شده)
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
سرکه یک چهارم فنجان
سیر 2 حبه

طرز تهیه رولت گوشت ایتالیایی

طرز تهیه:

1. برش های گوشت را روی پیشخوان یا سینی بگذارید . فلفل قرمز و جعفری ها را روی آن بریزید .

2. گوشت ها را نمک زده و روی آن برگ ریحان خرد شده ، پنیر پیتزا و فلفل بریزید . برشهای گوشت را بصورت رول درآورید و برای محکم بستن آن می توانید از خلال دندان استفاده کنید .

3. دو قاشق روغن زیتون و سرکه را با سیر له شده مخلوط کرده و روی آن ها بریزید . به مدت یک ساعت در دمای اتاق آنها را کنار بگذارید . سپس آنها را از مایع بیرون بیاورید .

4. یک چهارم روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ داغ کنید . رول های گوشت را از همه طرف سرخ کنید . مخلوط مایع را که کنار گذاشته اید به آن اضافه کنید و آن را به جوش بیاورید .

5. بجای سرخ کردن می توانید رولهای گوشت را در سینی فر قرار داده روی آن را بپوشانید و به مدت 15 تا 20 دقیقه با حرارت 350 درجه فارنهایت بپزید .

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *