1. 50 گرم رشته فرنگي را بخارپز كرده (ميتوانيد از نودل هم استفاده كنيد) و آبكشي كنيد و بگذاريد آب آن كامل برود.
2. هويج (دو عدد)، خيار (يك عدد)، فلفل قرمز (دوعدد) و پياز (سهعدد) را به صورت خلال بريده و با هم مخلوط كنيد سپس رشته فرنگي خشك شده را به آن اضافه كنيد.
3. تعدادي كاغذ برنجي (به تعداد دلخواه) را براي 10 ثانيه در آب در حال جوش بگذاريد تا نرم شود.
4. كاغذ برنجي را روي دستمال كاغذي حولهاي بگذاريد، مقداري نودل و سبزيجات مخلوط شده را در وسط آن قرار دهيد و كمي گشنيز و نعناع به آن اضافه كنيد سپس كاغذ برنجي را لوله كنيد.
منبع : برترین ها