برترین ها: در این مطلب، کیکرول کدو حلوایی را برایتان انتخاب کردهایم که مغز آن با پنیر خامهای و شیره افرا پر شده است.
• زمان تهیه: 30 دقیقه
• زمان پخت: 16 دقیقه
رول کدوحلوایی با مغز پنیر خامهای
مواد لازم
برای کیک
• 3 عدد تخممرغ درشت
• یک پیمانه شکر درشت
• 2/3 پیمانه پوره کدوحلوایی
• ¾ پیمانه آرد کامل
• نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
• نصف قاشق چایخوری بیکینگپودر
• یک قاشق غذاخوری ادویه پای
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• ¼ پیمانه پودر شکر/قند
برای مواد میانی
• 225 گرم پنیر خامهای نرم شده
• 4 قاشق غذاخوری کره آبشده
• 1 ¼ پیمانه پودر قند
• یک قاشق غذاخوری شیر افرا
رول کدوحلوایی با مغز پنیر خامهای
طرز تهیه
1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. کف قالب را با روغن چرب کنید و یک لایه کاغذ روغنی بگذارید.
رول کدوحلوایی با مغز پنیر خامهای
2. سه عدد تخممرغ را درون کاسه بشکنید و با همزن برقی هم بزنید و سپس یک پیمانه شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
رول کدوحلوایی با مغز پنیر خامهای
3. تخممرغ و شکر را با سرعت متوسط به مدت 3 تا 4 دقیقه هم بزنید تا یکدست و غلیظ شوند.
4. پس از این مرحله، در یک کاسه، مواد خشک که شامل ¾ پیمانه آرد، نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر و جوششیرین، یک قاشق چایخوری ادویه پای و ¼ قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید.
رول کدوحلوایی با مغز پنیر خامهای
5. سپس مخلوط تخممرغ و آرد را با هم مخلوط کنید و دوسوم پوره کدوحلوایی را بیفزایید. حدود یک دقیقه هم بزنید تا یکدست شوند.
رول کدوحلوایی با مغز پنیر خامهای
6. مخلوط آرد را اضافه کنید و هم بزنید.
رول کدوحلوایی با مغز پنیر خامهای
7. مواد کیک را در قالب چرب بریزید.
رول کدوحلوایی با مغز پنیر خامهای
8. آن را به مدت 11 تا 16 دقیقه در فر با دمای 375 درجه فارنهایت قرار دهید. اگر هنوز پخته نشده بود، چند دقیقه بیشتر آن را بپزید.
رول کدوحلوایی با مغز پنیر خامهای
9. پس از پخته شدن کیک، روی دستمال آشپزخانه پودر قند بپاشید تا کیک به دستمال نچسبد. هنگام رول کردن کیک، کاغذ روغنی را از آن جدا کنید.
رول کدوحلوایی با مغز پنیر خامهای
رول کدوحلوایی با مغز پنیر خامهای
10. از گوشه باریک رول کردن را آغاز کنید. البته بسیار مهم است که صبر کنید تا کیک کاملا خنک شود و سپس این کار را انجام دهید.
رول کدوحلوایی با مغز پنیر خامهای
11. برای تهیه مواد میانی، پنیر خامهای و کره را به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شوند.
رول کدوحلوایی با مغز پنیر خامهای
12. کره و پنیر را با سرعت متوسط همزن هم بزنید.
13. پودر قند را اضافه کنید و هم بزنید تا پف کنند و یکدست شوند.
رول کدوحلوایی با مغز پنیر خامهای
14. شیره افرا را اضافه کنید و با سرعت بالا دوباره هم بزنید.
رول کدوحلوایی با مغز پنیر خامهای
15. سپس این مخلوط را روی سطح کیک باز کنید. البته کناره های آن را خالی بگذارید تا هنگام رول کردن مواد بیرون نزند.
رول کدوحلوایی با مغز پنیر خامهای
16. دور رول کیک کاغذ بپیچید و آن را در یخچال بگذارید.
رول کدوحلوایی با مغز پنیر خامهای
17. آنها را برش بزنید، پودر قند بپاشید و سرو کنید.
منبع : برترین ها