چی لازم دارم؟
لوبیا چشمبلبلی: نصف لیوان
گوجهفرنگی: یک عدد
ذرت کنسروی: چهار قاشق غذاخوری
جعفری و گشنیز تازه خرد شده: دو قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد متوسط
آبلیمو: کمی
نمک و فلفل: کمی
چطور بپزم؟
1. قانون را فراموش نکنید و لوبیا را از یک شب قبل خیس کنید. آب لوبیای خیس شده را خالی کنید و با آب تازه روی شعله آرام بگذارید تا بپزد.
2. بعد از یک ساعت نمک را اضافه کنید و وقتی لوبیا پخت در آبکش بریزید تا خنک شود. مواد دیگر را خرد کرده و با لوبیا و ذرت مخلوط کنید. حالا وقت اضافه کردن فلفل، سرکه و آبلیمو است و بعد هم مخلوطتان را باید یکی، دو ساعت در یخچال بگذارید تا سرد و خوشمزه شود و خودش را بگیرد. این سالاد را دلیلی ندارد در کنار یک غذای مفصل میل کنید. هرچند که یک سالاد رژیمی درست کردهاید، اما سالاد لوبیای شما خودش یک غذای کامل بهحساب میآید که هم سبزیجات تازه دارد، هم کربوهیدرات و پروتئین.
فوت کوزهگری
یک قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک یا سرکه سفید را هم به سالادتان اضافه کنید تا نبود سس را جبران و طعمش را ایدهآلتر کند.
منبع : برترین ها