آخرین خبرها

طرز تهیه ی سالاد بلوچیز

 

532230 605 300x257 - طرز تهیه ی سالاد بلوچیز

مواد لازم برای 2 تا 4 نفر

1 ساقه كرفس
25 گرم يا 4 /1 پيمانه گردوي خرد شده
1 ق س جعفري تازه خرد شده
1 ق س شويد تازه خرد شده
1 حبه سير
1 دسته کوچک پیازچه
125 گرم پنير معمولي فتا
60 گرم بلوچيز (نوعي پنير)
1 عدد تخم‌مرغ پخته شده
25 گرم يا 2 ق س كره
نمك و فلفل به مقدار لازم
چند عدد برگ كرفس، شويد و جعفري براي تزیين
طرز تهیه:

1. كاسه بلوري متوسطي آماده كنيد و كرفس و پيازچه را ريز خرد كرده و در آن بريزيد.

سير را هم رنده كرده و به همراه گردو، جعفري و شويد تازه خرد شده به آن اضافه كنيد؛ سپس پنير فتا را با پشت چنگال خوب له كنيد و به بقيه مواد بيفزاييد.

2. بلوچيز و تخم‌مرغ پخته‌شده را رنده كرده و به همراه نمك و فلفل به مخلوط فوق اضافه كنيد.

3. كره را در كاسه كوچك فلزي بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا آب شود؛ سپس روي اين مخلوط سالادي بريزيد و با قاشق بزرگ مواد را آن‌قدر با هم مخلوط كنيد تا به‌طور كامل به كره آغشته شود.با توجه به اينكه اين سالاد بايد به صورت سرد و همراه نان سرو شود، آن را داخل يخچال بگذاريد و 10 دقيقه صبر كنيد تا كمي سفت شده يا به‌اصطلاح خودش را بگيرد؛ سپس آن را با برگ‌هاي مورد نظر تزیين كنيد.

4. اين سالاد را با نان معمولي، نان سوخاري يا نان مورد علاقه‌ خودتان ميل كنيد.

فوت و فن

بلوچيز نوعي پنير است كه درفروشگاه‌هاي عرضه محصولات لبني كارخانه‌اي يافت مي‌شود.

يه جور ديگه

اگر شويد تازه نداشتيد، نصف قاشق چايخوري پودر شويد خشك را جايگزين آن كنيد.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *