مواد لازم
کلم سفید یا بنفش: یک عدد
ژامبون گوشت: 12 ورق
پنیر خامهای: 100 گرم
فیله مرغ: پنج عدد
پیاز متوسط: یک عدد
زعفران: به میزان لازم
سس فرانسوی: به میزان دلخواه
فلفل دلمهای: یک عدد، ریز شده
آویشن، کاری و پودر سیر: از هر کدام یک دوم قاشق چایخوری
روش تهيه:
1. پیاز را نگینی و فیله مرغ را به شکل بندانگشتی خرد میکنیم و با مقداری زعفران همه را با هم تفت میدهیم تا کاملا پخته شده اما زیاد سرخ و برشته نشوند. چهار ورق از ژامبون را نگینی خرد کرده و به همراه ادویهها یک دقیقه با مواد تفت میدهیم. کلم را هم میتوانیم بهصورت خام و هم نیمپز استفاده کنیم.
2. به نظر من بهتر است کلم را 15 دقیقه داخل آب جوش قرار دهیم تا سفتی و ترشی برگهای آن از بین برود سپس کلمها را خرد کرده و با مرغ، پیاز، ژامبون و فلفل دلمهای مخلوط میکنیم و مواد را کنار میگذاریم تا از حرارت بیفتند. سپس مواد را به سس فرانسوی آغشته کرده و دو ساعت داخل یخچال میگذاریم تا طعم تمامی مواد به خورد هم بروند.
3. در مرحله بعد پنیر خامهای را با مقدار کمی پودر سیر و فلفل قرمز مخلوط کرده سپس یک ورقه از ژامبون را روی سطح کار قرار داده و روی آن یک لایه نازک پنیر میمالیم و آن را لوله میکنیم. با سه ورق دیگر از ژامبون نیز این کار را میکنیم و به دور رولت اولی میپیچیم.
4. تا اینجا چهار برگ از ژامبونها را استفاده کردهایم. حالا با چهار برگ ژامبون دیگر نیز این کار را ادامه میدهیم و رولتها را به شکل حلقههایی به قطر یک سانتیمتر میبریم. یک رینگ فلزی متناسب با سایز دیسی که میخواهیم سالاد را در آن سرو کنیم، درنظر میگیریم و آن را داخل دیس قرار میدهیم. رولتهای بریده شده را دور تا دور آن میچینیم و سالاد را میان آن میریزیم و کمی فشرده میکنیم و رینگ را برمیداریم و روی سالاد را با گلهایی که از برگ کلم پخته آماده کردهایم تزئین میکنیم.
منبع : برترین ها