آخرین خبرها

طرز تهیه ی سالاد تایلندی با سس بادام زمینی

 

460446 566 300x237 - طرز تهیه ی سالاد تایلندی با سس بادام زمینی

 

مواد لازم:

کاهو پیچ …. 1 عدد
هویج بزرگ …. 1 عدد
سینه مرغ …. 1 عدد
پیاز …. 1 عدد
جوانه گندم …. 1 پیمانه
مواد لازم برای سس :
کره بادام زمینی …. 1 پیمانه
سویا سس …. 2 ق غ
سرکه سفید …. 3 ق غ
روغن کانولا یا زیتون …. 4 ق غ
شکر …. 2 ق غ
فلفل قرمز یا چیلی
پاپریکا …. 2 ق م

سالاد تایلندی با سس بادام زمینی

طرز تهیه:

1 – سینه مرغ را به همراه نمک و فلفل کمی کوبیده و روی ماهیتابه یا گریل پن با کمی روغن گریل نمایید تا کاملا طلایی شود . سپس مرغ را به نوارهای باریک برش بزنید و کنار بگذارید .میتوانید مرغ را به صورت ساده بپزید و سپس برش زده و در این سالاد استفاده کنید.

2 – کاهو را کمی درشت خرد نمایید و پیاز را نیز خلال کنید .

3 – کاهو را در ظرف مناسب سالاد بریزید روی آن پیاز ها را بریزید و هویج را یا خلالی خرد کنید و یا با پوست کن خط خط لایه کنید و به سالاد اضافه کنید . مرغ و جوانه گندم را نیز به سالاد بیفزایید .

4 – برای تهیه سس این سالاد کره بادام زمینی را یا به مدت 20 ثانیه در ماکروفر قرار دهید یا روی حرارت بسیار ملایم نرم کنید . کلیه مواد سس را به وسیله همزن دستی کامل با هم مخلوط نمایید تا سس شما آماده سرو گردد . این سس را یا در کنار سالاد در ظرفی جدا یا روی سالاد ریخته و سرو نمایید .

نکات :

1 – به جای مرغ در این سالاد از بوقلمون یا میگو گریل شده هم میتوانید استفاده کنید .

2 – برای سس این سالاد میتوانید به جای سرکه از آب لیموی تازه نیز استفاده کنید .

3 – اگر سس شما هنگام هم زدن و مخلوط کردن مواد بریده بریده شد ، سس را روی بخار آب قرار دهید و برای 1 -2 دقیقه مدام آن را هم بزنید تا یک دست شود .

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *