سالاد خیار، گوجه گیلاسی و لوبیا سبز
در ادامه دستور آشپزی مدرن آلامتو امروز قصد داریم طرز تهیه یک سالاد خوشمزه را به شما آموزش دهیم. اینسالاد ساده میز شام شما را رنگین کرده و تجربۀ یک طعم متفاوت را برای شما به ارمغان خواهد آورد.
مواد لازم برای 4 نفر
150 گرم گوجۀ گیلاسی، نصف شده
یک خیار لبنانی
90 گرم لوبیا سبز کوچک، تمیز شده
یکچهارم لیوان روغن زیتون
یک قاشق سوپخوری آبلیمو
یک قاشق سوپخوری شوید خرد شده
یک آووکادو، پوست گرفته، بدون هسته، برش داده شده
نمک و فلفل
طرز تهیه :
قدم اول: گوجه و خیار را در یک کاسۀ بزرگ قرار دهید.
قدم دوم: لوبیا را برای 2 تا 3 دقیقه در آب جوش قرار دهید تا به رنگ سبز روشن درآمده و ترد شود. آب آن را گرفته و برای تازه شدن داخل آب سرد قرار دهید. سپس دوباره آب را گرفته و کنار بگذارید.
قدم سوم: برای درست کردن سس، روغن زیتون، آبلیمو و شوید را ترکیب کرده و هم بزنید.
قدم چهارم: برای سرو کردن، لوبیا و آووکادو را به ترکیب گوجۀ خود اضافه کنید. به مقدار لازم نمک و فلفل به آن اضافه کنید. سپس سس را به آن اضافه نموده و آن را به آرامی هم بزنید تا با سالاد ترکیب شود. سالاد شما آماده است و میتوانید آن را سرو کنید.
منبع : آلامتو