آخرین خبرها

طرز تهیه ی سالاد فرانسوی

• تعداد: 6 نفر

• زمان تهیه 25 دقیقه

• زمان پخت: 8 دقیقه

382361 932 300x300 - طرز تهیه ی سالاد فرانسوی

مواد لازم

• 5 عدد سیب‌زمینی کوچک

• یک پیمانه لوبیا سبز پخته و خردشده

• دو قاشق غذاخوری سرکه سفید

• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

• یک قاشق غذاخوری ترخون تازه

• یک قاشق چایخوری عسل

• ¼ قاشق چایخوری نمک

• ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه

• 4 پیمانه کاهوی خرد شده

• 3 عدد تخم‌مرغ سفت و خرد شده

• نصف پیمانه خیار خرد شده

• ¼ پیمانه زیتون

• 3 عدد تربچه خرد شده

• دو قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده

سالادهای پاییزه

طرز تهیه

1. در یک قابلمه متوسط، آب را بگذارید بجوشد و سیب‌زمینی و لوبیا سبز را به آن اضافه کنید و به مدت 5 تا 8 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. سپس آنها را آبکش کنید. سپس آنها را درون کاسه‌ای از آب یخ بریزید تا مراحل پخت آن متوقف شود و دوباره آبکش کنید.

2. برای تهیه سس سرکه و روغن زیتون، در یک شیشه سرکه، روغن زیتون، عسل، نمک و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. در شیشه را ببندید و آنها را هم بزنید تا کاملا با یکدیگر مخلوط شوند.

3. در یک کاسه بزرگ، سیب‌زمینی، لوبیا سبز، کاهو، تخم‌مرغ، خیار، زیتون، تربچه و پیازچه را با یکدیگر مخلوط کنید. سس سرکه و روغن زیتون رابه آنها اضافه کنید و هم بزنید.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *