آخرین خبرها

طرز تهیه ی سالاد كلم همراه با لبو

 

436876 517 300x227 - طرز تهیه ی سالاد كلم همراه با لبو

چي لازم دارم؟

لبو (ترجيحا لبوي زرد): 4عدد كوچك، پوست گرفته و چهارقاچ شده
روغن زيتون: یک‌چهارم پيمانه
سركه بالزاميك: 2 قاشق سوپ‌خوري
عسل: يك قاشق سوپ‌خوري
برگ كلم قمري: يك بوته
انجير تازه: 12 عدد، بدون دم و دو نيم شده
پنير ريكوتا: يك پيمانه (از سوپرماركت‌ها تهيه كنيد)
نمك و فلفل: به مقدار لازم

چطور بپزم؟

1. فر را با دماي 425 درجه فارنهايت گرم كنيد. لبوها را با يك قاشق سوپ‌خوري روغن‌زيتون و كمي نمك 20دقيقه سرخ كنيد و مرتب هم بزنيد تا حسابي ترد شوند.

2. 2 قاشق سوپ‌خوري روغن‌زيتون را با سركه بالزاميك و عسل با هم مخلوط كنيد و وقتي لبوها را از فر خارج كرديد، اين مخلوط را رويش بريزيد.

3. حالا گريل را روشن كرده و برگ‌هاي كلم قمري را آغشته به بقيه روغن‌زيتون و نمك كنيد. برگ‌هاي كلم را روي گريل پخش كنيد و حسابي بپزيد. برگ‌ها را مرتب زير و رو كنيد تا همگي ترد شود. حالا كلم‌ها را روي تخته برش گذاشته، برگ‌ها را به شكلي نامرتب برش بزنيد.

4. يك قاشق پر از پنير ريكوتا داخل هر چهار بشقاب سالاد بگذاريد و از مخلوطي كه روي لبوها ريخته بوديد، روي سالاد بريزيد. انجيرها و باقي‌مانده ريكوتا را هم با نمك و فلفل بين بشقاب‌هاي سالاد تقسيم كنيد.

فوت كوزه‌گري:

اگر دوست داريد سالاد بي‌نقصي داشته باشيد كه بافت همه مواد آن يكسان باشد، قبل از خرد كردن كلم‌هاي گريل شده، قسمت سفت وسط همه برگ‌ها را جدا كنيد؛ بالاخره براي خوردن اين بخش‌ها به جويدن بيشتري نياز هست!

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *