آخرین خبرها

طرز تهیه ی سالاد لیمو و مرغ عسلی

سالاد لیمو و مرغ عسلی

honey chicken 300x200 - طرز تهیه ی سالاد لیمو و مرغ عسلی

 

این سالاد مرغ سبک و دوست‌داشتنی یک ترکیب فوق‌العاده از طعم‌های شیرین و خوشمزه است.

مواد لازم برای 4 نفر
پوست رنده شدۀ و آب یک لیمو، به اضافۀ یک قاشق سوپ‌خوری آب لیموی اضافه
2 قاشق سوپ‌‌خوری عسل
¼ لیوان (60 میلی‌لیتر) روغن زیتون extra virgin
یک لیوان برگ نعناء، نصف برگ‌ها ریز شده
4 تا فیله 200 گرمی از سینۀ مرغ، هریک تقسیم شده به سه قسمت
200 گرم باقالی تازه یا یخ زده
½ (200 گرم) نان سیر، طولی نصف شده، تقسیم شده به تکه‌های کوچک
یک مشت بزرگ اسفناج
400 گرم نخود، خیس خورده و خشک شده
125 گرم گوجۀ گیلاسی، نصف شده
½ خیار، ریز خرد شده
¼ لیوان جعفری، خرد شده
2 لیوان چای‌خوری خردل سبوس‌دار
دستورالعمل
گریل را روی حرارت متوسط یا زیاد قرار دهید.
در یک کاسۀ بزرگ پوست رنده شدۀ لیمو و آب آن را با عسل، روغن و نعناء ترکیب کنید. طبق ذائقه خود به آنها نمک دریایی و فلفل سیاه بزنید. مرغ را در این ترکیب بخوابانید و آن را بچرخانید تا کاملا دور آن گرفته شود، سپس برای ده دقیقه آن را در یخچال قرار دهید.
در همین حین، با قرار دادن باقالی‌ها در آب جوش برای 1 تا 2 دقیقه یخ آنها را باز کنید. سپس آنها را در آورده و زیر آب سرد بگیرید. پوستۀ سفت بیرونی آنها را در آوردید و آنها را کناری بگذارید.
نان سیر را روی یک سینی آشپزی قرار داده و برای 4 تا 5 دقیقه بپزید تا زمانی که طلایی و برشته شود.
گریل را روی حرارت زیاد قرار دهید. هر کدام از دو طرف تکه‌های مرغ را برای 2 تا 3 دقیقه بپزید تا وقتی که رنگ آنها کاراملی شده و درون آنها پخته باشد.
باقالی‌ها، نان سیر، اسفناج، نخود، گوجه، خیار، جعفری و برگ‌های کامل نعناء را در یک کاسه بزرگ بریزید.
خردل و دو قاشق سوپ‌خوری روغن را همراه با 1 قاشق سوپ‌خوری لیمو با هم مخلوط کنید و به عنوان سس استفاده کنید. سالاد را به بشقاب‌های تقسیم کرده، روی آنها سس بریزید و تکه‌های مرغ را برای سرو کردن روی بشقاب‌ها قرار دهید.

منبع : آلامتو

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *