آخرین خبرها

طرز تهیه ی سالاد کدوحلوایی

• تعداد: 6 نفر

• زمان تهیه: 20 دقیقه

• زمان خواباندن در مواد: 1 تا 4 ساعت

• زمان پخت: 30 دقیقه

382359 682 300x3001 - طرز تهیه ی سالاد کدوحلوایی

مواد لازم

• یک پیمانه آب پرتقال

• 3 قاشق غذاخوری شیره افرا

• 1.5 قاشق غذاخوری پودر خردل

• یک قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده

• 600 گرم کدوحلوایی خرد شده

• روغن

• نصف قاشق چایخوری نمک

• ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه

• 1/3 پیمانه روغن زیتون

• 6 پیمانه کاهو یا کلم

• یک عدد کاسنی قرمز کوچک

• نصف پیمانه پسته

• 85 گرم پنیر بز خرد شده

سالادهای پاییزه

طرز تهیه

1. برای درست کردن چاشنی، در یک کاسه کوچک، آب پرتقال، شیره افرا، پودر خردل و زنجبیل را با یکدیگر مخلوط کنید. نصف پیمانه از مخلوط را کنار بگذارید.

2. برش‌های کدوحلوایی را درون کیسه پلاستیکی بزرگ بریزید و آن را درون کاسه بزرگ قرار دهید. چاشنی زنجبیل را روی آنها بریزید. در کیسه را ببندید و به مدت 1 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید تامزه‌دار شوند.

3. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید. قالب مورد نظر را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.

4. کدوها را آبکش کنید. سپس آنها را درون قالب بچینید. قالب را به مدت 26 تا 30 دقیقه درون فر بگذارید تا کدوها کاملا طلایی و برشته شوند. سپس از فر خارج کنید.

5. برای تهیه سس، در یک کاسه کوچک، چاشنی باقی‌مانده، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. به تدریج روغن اضافه کنید. دو تا 3 قاشق غذاخوری از سس را روی کدوهای گرم بریزید و هم بزنید.

6. در یک کاسه بزرگ، کاهو، کاسنی فرنگی و نیمی از پسته‌ها را با هم مخلوط کنید. نیمی از سس را اضافه کنید. کدوهای برشته را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید. روی آنها پسته باقی‌مانده و پنیر بز بریزید. بقیه سس را نیز اضافه کنید.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *