آخرین خبرها

طرز تهیه ی سالاد کلم قرمز

488232 432 300x262 - طرز تهیه ی سالاد کلم قرمز

مواد لازم

یک کیلوگرم کدو حلوایی ریز شده
2 قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
دو حبه سیر نازک حلقه شده
2 قاشق سوپ‌ خوری مریم گلی تازه خرد شده
فلفل سیاه
نمک به مقدار لازم
نصف پیمانه گردو خرد شده
8 برگ کلم قرمز
200 گرم پنیر لیقوان خرد شده
2 قاشق سوپ‌خوری آب لیمو

طرز تهیه

1. فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد (400 درجه فارنهایت) روشن کنید.

2. کدو حلوایی و نیمی از روغن زیتون را در سینی فر بریزید و مخلوط کنید و به صورت رو باز به مدت 10 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید و کبابی کنید.

3. سپس سیر، مریم گلی، نمک و فلفل را به کدو حلوایی افزوده و اجازه دهید تا پنج دقیقه دیگر به صورت رو باز داخل فر بماند تا کدو نرم شود. پس از این مرحله، از فر در آورده، گردوها را اضافه کنید و هم بزنید.

4. برگ‌های کلم قرمز را به صورت یک لایه باز در بشقاب های مورد نظر بچینید و مخلوط کدو را روی آن ها بریزید. پنیر لیقوان را روی آن ریخته، مخلوط آب لیمو و بقیه روغن زیتون را نیز بیفزایید و به دلخواه تزیین و سرو کنید.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *