مواد لازم
یک کیلوگرم کدو حلوایی ریز شده
2 قاشق سوپخوری روغن زیتون
دو حبه سیر نازک حلقه شده
2 قاشق سوپ خوری مریم گلی تازه خرد شده
فلفل سیاه
نمک به مقدار لازم
نصف پیمانه گردو خرد شده
8 برگ کلم قرمز
200 گرم پنیر لیقوان خرد شده
2 قاشق سوپخوری آب لیمو
طرز تهیه
1. فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد (400 درجه فارنهایت) روشن کنید.
2. کدو حلوایی و نیمی از روغن زیتون را در سینی فر بریزید و مخلوط کنید و به صورت رو باز به مدت 10 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید و کبابی کنید.
3. سپس سیر، مریم گلی، نمک و فلفل را به کدو حلوایی افزوده و اجازه دهید تا پنج دقیقه دیگر به صورت رو باز داخل فر بماند تا کدو نرم شود. پس از این مرحله، از فر در آورده، گردوها را اضافه کنید و هم بزنید.
4. برگهای کلم قرمز را به صورت یک لایه باز در بشقاب های مورد نظر بچینید و مخلوط کدو را روی آن ها بریزید. پنیر لیقوان را روی آن ریخته، مخلوط آب لیمو و بقیه روغن زیتون را نیز بیفزایید و به دلخواه تزیین و سرو کنید.
منبع : برترین ها