آخرین خبرها

طرز تهیه ی سالاد گوجه فرنگی-ریحان

• تعداد: 6 نفر

• زمان تهیه: 30 دقیقه با دمای 425 درجه فارنهایت

382363 577 300x3002 - طرز تهیه ی سالاد گوجه فرنگی-ریحان

مواد لازم

• یک عدد نان فرانسوی متوسط

• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

• دو حبه سیر رنده شده

• یک عدد کاهوی کوچک خرد شده (6 پیمانه)

• سه پیمانه برگ تازه ریحان

• دو پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی دو نیم شده

• نصف پیمانه دانه کاج شیرین شده

• 60 گرم پنیر پارمسان

سالادهای پاییزه

طرز تهیه

1. سس لیمو تهیه کنید و آن را کنار بگذارید.

2. فر را با دمای 425 درجه گرم کنید. باگت را از طول دو نیم کنید. در یک کاسه کوچک، روغن زیتون و سیر را با هم مخلوط کنید. آنها را با قلم مو روی تکه های باگت بمالید. هر تکه نان را به 3 یا 4 تکه تقسیم کنید. آنها را داخل سینی فر بچینید و به مدت سه تا 5 دقیقه بپزید تا برشته شوند. آنها را کناری بگذارید تا خنک شوند.

3. در یک کاسه بزرگ، برگ های کاهو و ریحان را با هم مخلوط کنید. در کاسه شیشه ای بلند، لایه به لایه برگ های سبز، گوجه فرنگی، دانه های کاج و پنیر را بریزید. آنها را با نان های تست شده و سس لیمو سرو کنید.

سس لیمو

مواد لازم

• نصف پیمانه روغن زیتون

• یک قاشق چایخوری پوست رنده شده لیمو

• 1/3 پیمانه آب لیموترش

• 4 حبه سیر رنده شده

• یک قاشق چایخوری شکر

• ¼ قاشق چایخوری نمک

• ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه

طرز تهیه

1. در یک کاسه بزرگ، همه مواد را با هم مخلوط کنید.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *