• تعداد: 6 نفر
• زمان تهیه: 30 دقیقه با دمای 425 درجه فارنهایت
مواد لازم
• یک عدد نان فرانسوی متوسط
• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
• دو حبه سیر رنده شده
• یک عدد کاهوی کوچک خرد شده (6 پیمانه)
• سه پیمانه برگ تازه ریحان
• دو پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی دو نیم شده
• نصف پیمانه دانه کاج شیرین شده
• 60 گرم پنیر پارمسان
سالادهای پاییزه
طرز تهیه
1. سس لیمو تهیه کنید و آن را کنار بگذارید.
2. فر را با دمای 425 درجه گرم کنید. باگت را از طول دو نیم کنید. در یک کاسه کوچک، روغن زیتون و سیر را با هم مخلوط کنید. آنها را با قلم مو روی تکه های باگت بمالید. هر تکه نان را به 3 یا 4 تکه تقسیم کنید. آنها را داخل سینی فر بچینید و به مدت سه تا 5 دقیقه بپزید تا برشته شوند. آنها را کناری بگذارید تا خنک شوند.
3. در یک کاسه بزرگ، برگ های کاهو و ریحان را با هم مخلوط کنید. در کاسه شیشه ای بلند، لایه به لایه برگ های سبز، گوجه فرنگی، دانه های کاج و پنیر را بریزید. آنها را با نان های تست شده و سس لیمو سرو کنید.
سس لیمو
مواد لازم
• نصف پیمانه روغن زیتون
• یک قاشق چایخوری پوست رنده شده لیمو
• 1/3 پیمانه آب لیموترش
• 4 حبه سیر رنده شده
• یک قاشق چایخوری شکر
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
طرز تهیه
1. در یک کاسه بزرگ، همه مواد را با هم مخلوط کنید.
منبع : برترین ها