آخرین خبرها

طرز تهیه ی سالاد

 

410151 272 300x181 - طرز تهیه ی سالاد

 

مواد لازم:

گوجه سفت و بزرگ : 4 عدد
پیاز قرمز : 4 عدد
سیب زمینی : 3 عدد
رازیانه کوچک : یک پیاز
خیار : یک عدد
شاهی : ⅓1 پیمانه
روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری
سرکه : 2 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش : یک قاشق غذاخوری
خردل : یک قاشق چای‎خوری
نمک : به مقدار لازم
فلفل‌سیاه تازه آسیاب شده : به مقدار لازم
طرز تهیه:

1. شاهی را به شکل قطعات باریک خرد کنید. پیاز رازیانه کوچک، آن را به قطعات چوب کبریت‎های 3.5 سانتی‎متری برش دهید و ساقه‎های برگ دار رازیانه را برای تزیین گوجه‎ها نگه دارید.

2. دانه‎های خیار را درآورده و به قطعاتی به اندازه چوب کبریت‎های 3.5 سانتی‎متری برش دهید.پیاز قرمز را پوست بگیرید و به شکل حلقه‎های باریک خرد کنید.

3. سیب زمینی‎ها را در تابه‎ای کوچک قرار دهید و به قدری آب نمک در تابه بریزید که روی سیب زمینی‎ها را بپوشاند. آب را به جوش آورده و برای 12 تا 15 دقیقه سیب زمینی‎ها را بپزید تا وقتی که چنگال را در آنها فرو می‎برید نرم باشند. تابه را از روی حرارت بردارید و سیب زمینی‎ها را به ظرفی از آب و یخ منتقل کنید تا سرد شوند.

4. بعد از سرد شدن سیب زمینی‎ها، آنها را خشک کنید و به تکه‎هایی به طول 3.5 سانتی‎متر برش دهید.سر گوجه‎ها را ببرید و دور بیاندازید. با استفاده از قاشق دانه‎های گوجه‎ها را بیرون آورده و دور بیاندازید. گوجه‎ها را کنار بگذارید.

5. در کاسه‎ای کوچک خردل، سرکه و آب لیمو را به هم بزنید. سپس به موادتان نمک و فلفل اضافه کنید. روغن‌زیتون را افزوده و به آرامی هم بزنید. سس به دست آمده را کنار بگذارید.در کاسه‎ای با اندازه متوسط سیب زمینی‎ها، رازیانه، خیار، شاهی و پیاز را ترکیب کنید.

6. سس را افزوده و به آرامی هم بزنید تا با مواد ترکیب شود. سالاد را بین گوجه‎ها تقسیم کرده و با ساقه‎های رازیانه آنها را تزئین کنید.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *