آخرین خبرها

طرز تهیه ی سس انچیلادای قرمز

2015651635950a 300x225 - طرز تهیه ی سس انچیلادای قرمز

آماده سازی: 5 دقیقه

مدت انتظار: 15 دقیقه

مجموعاً: 20 دقیقه

مواد لازم انچیلادای قرمز :

مواد لازم

اندازه

مقدار / کالری

روغن گیاهی

2 قاشق غذاخوری

100 گرم / 739 کالری

آرد

2 قاشق غذاخوری

100 گرم / 360 کالری

فلفل سیاه

2 قاشق غذاخوری

100 گرم / 0 کالری

آب

2 فنجان

100 گرم / 0 کالری

رب گوجه فرنگی

85 گرم

100 گرم / 76 کالری

زیره

1/2 قاشق چای خوری

100 گرم / 370 کالری

پودر سیر

1/2 قاشق چای خوری

100 گرم / 246 کالری

فلفل قرمز

1/4 قاشق چای خوری

100 گرم / 22 کالری

نمک

3/4 قاشق چای خوری

100 گرم / 0 کالری

روش تهیه انچیلادای قرمز :

*. روغن، آرد و فلفل سیاه را در یک قابلمه متوسط بریزید. سپس روی حرارت متوسط قرار داده و با هم مخلوط کنید.

*. به هم زدن ادامه دهید تا مواد به جوش آید. زمانی که به جوش آمد یک دقیقه روی حرارت هم بزنید.

*. حال آب، رب گوجه فرنگی، زیره، پودر سیر و فلفل قرمز را اضافه کنید و هم بزنید تا به جوش آید.

*. زمانیکه به جوش آید سس کمی غلیظ تر خواهد شد.نمک را اضافه کنید و سس آماده استفاده است.

نکته :

*. از این مقدار مواد اولیه 2 فنجان سس به دست می آید.

خواص سیر :

*. قرص سیر دارای پودر سیر خشک شده است که خواص آن شبیه سیر تازه است بیشتر فراورده های سیر در جهان به صورت خشک است ترکیبات سیر و مکانیسم اثر سیر تا حد زیادی پیچیده است. وقتی پوست سیر کنده می شود و خرد می شود یعنی به مجرد اینکه سیر له می شود و در معرض هوا قرار گیرد. تغییراتی در آن بوجود می آید زیرا مواد اصلی و موثره سیر نسبت به حرارت حساس هستند حرارت زیاد خواص سیر را از بین می برد لذا مواد موثره سیر در غذاهای پخته و سرخ شده کمتر از سیر تازه است.

منبع : آکا ایران

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *