آخرین خبرها

طرز تهیه ی سس چندمنظوره پیتزا

422145 191 300x300 - طرز تهیه ی سس چندمنظوره پیتزا

• اندازه: 3 پیمانه

• زمان تهیه: 10 دقیقه

• زمان پخت: 10 دقیقه

• زمان خنک شدن: دو ساعت

مواد لازم

• 800 گرم گوجه فرنگی له شده

• 1.5 قاشق چایخوری سرکه قرمز

• نصف قاشق چایخوری پودر سیر

• نصف قاشق چایخوری پودر ریحان خشک شده

• 1/4 قاشق چایخوری پودر آویشن

• 1/4 قاشق چایخوری پودر اورگانو

• 1/4 قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه

• 1/4 یا نصف قاشق چایخوری نمک

• 1/4 یا نصف پیمانه آب

بسته پیتزا

طرز تهیه

1. در یک کاسه متوسط همه مواد به غیر از آب و نمک را با هم مخلوط کنید. آب و نمک را اضافه کنید. در صورت نیاز آب یا نمک بیشتر بریزید تا آبکی شود. اگر سس خیلی غلیظ باشد به خمیر می چسبد.

2. برای خمیر پیتزا به قطر 25 سانتی متر، ¼ پیمانه سس کافی است.

3. اگر دوست دارید سس طعم قوی تری داشته باشد نصف پیمانه زیتون رسیده، یک قاشق غذاخوری کِیپر و نصف قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز نیز به مواد بالا اضافه کنید.

4. برای اینکه سس طعم سیر داشته باشد، 3 قاشق غذاخوری پودر سیر و نصف قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز به مواد بالا اضافه کنید.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *