آخرین خبرها

طرز تهیه ی ســوپ مــرغ

05775892391214102a 300x240 - طرز تهیه ی ســوپ مــرغ

مواد لازم سوپ مرغــرغ :

مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
ران مرغ
یک عدد
100 گرم / 200 کالری
برنج
2 قاشق سوپ خوری
100 گرم / 360 کالری
هویج
یک عدد متوسط
100 گرم / 30 کالری
سیب زمینی
یک عدد کوچک
100 گرم / 75 کالری
جعفری خرد شده
یک قاشق غذاخوری
100 گرم / 25 کالری
نمک
کمی
100 گرم / 0 کالری

روش تهیه سوپ مرغــرغ :

*. ران مرغ را پاک کنید و چربی های آن را بگیرید. هویج و سیب زمینی را هم کاملا پوست بکنید و قسمت های سبز سیب زمینی را کاملا جدا کنید. مرغ و برنج و هویج را با کمی آب و مقدار کمی نمک در قابلمه بریزید و صبر کنید تا نیم پز شود. سیب زمینی را قطعه قطعه کنید و به همراه جعفری به سوپ اضافه کنید.

*. وقتی مواد کاملا پخته شد، استخوان های مرغ را بیرون بیاورید و سوپ را در غذاساز بریزید یا با گوشت کوب بکوبید تا صاف و یک دست شود. غلظت سوپ باید به اندازه ماست غلیظ باشد. چند قطره لیموترش در صورت نیاز سوپ را خوشمزه تر می کند.

خواص هویج :

*. هویج انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه – غنی بتاکاروتن می باشد. بتا کاروتن مسئول رنگ نارنجی هویج است. هرچه بتا کاروتن زیاد تر باشد، هویج نارنجی تر می شود.بتا کاروتن پیش ساز ویتامین A است، یعنی در بدن تبدیل به ویتامین A می شود.ویتامین A برای تقویت سیستم ایمنی، محافظت از پوست، ریه، لوله گوارشی و همچنین در رشد سلول ها و تولید مثل حائز اهمیت است.بتا کاروتن، یک آنتی اکسیدان است و بیماری های ناشی از پیری را کاهش می دهد.

منبع : آکا ایران

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *