آخرین خبرها

طرز تهیه ی سمبوسه

 

396571 342 300x182 - طرز تهیه ی سمبوسه

مواد لازم

• سس سفید به میزان لازم

• تره دو قاشق غذاخوري

• روغن زیتون به میزان لازم

• ادویه به میزان لازم

• پياز يك عدد

• سير يك عدد

• نمك به میزان لازم

• دو قاشق غذاخوري پيازچه یا جعفری خرد شده

• كره يك قاشق غذاخوري

• سيب زميني 4 عدد

طرز تهیه

1. سيب زميني ها را بپزيد؛ پوست بگیرید و رنده كنيد.

2. كره، پيازچه ( یا جعفری ) خرد شده و نمك را به آن اضافه کنید و خوب ورز دهيد .سيب زميني را بر روي سطح صافي با وردنه باز كنيد.

3. سيب زميني ها را به صورت دايره هايي به قطر 10 سانتي متر قالب بزنيد .پياز را خرد کنید و داخل روغن تفت دهيد. سير را له و به پياز افزوده کنید و خوب تفت دهيد .تره خرد شده را به پياز اضافه كنيد.

4. يك عدد سيب زميني پخته را له و به مخلوط پياز اضافه کنید و خوب هم بزنيد .مقداري نمك و ادويه به مواد بيفزاييد .

5. مقداري از مواد را بر روي هر برش دايره اي سيب زميني قرار دهید و آن را از يك طرف جمع كنيد.

6. سمبوسه ها را در فر یا در روغن داغ سرخ کنید.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *