آخرین خبرها

طرز تهیه ی سوسیس قارچ و تره فرنگی

سوسيس قارچ و تره‌فرنگي

515618 241 300x200 - طرز تهیه ی سوسیس قارچ و تره فرنگی

 

چي لازم دارم؟

گوشت مرغ چرخ شده (فيله): 400 گرم
قارچ ريز شده: یک پيمانه
تره‌فرنگي متوسط قسمت سفيد: یک عدد
هويج ريز آبپز شده: یک عدد متوسط
سير: یک حبه، رنده شده
تخم‌مرغ: یک عدد
پودر تخم گشنيز: یک‌دوم قاشق چاي‏خوري
شيرخشك: 2 قاشق غذا‏خوري
فلفل سياه: یک‌دوم قاشق چاي‏خوري
نمك: یک‌دوم قاشق غذا‏خوري
روغن: 3 قاشق غذا‏خوري
وكيوم سوسيس: 5/1 متر در 5 سانتی‌متر
قيف يكبار مصرف: 2 عدد

چطور بپزم؟

1- ابتدا تره‌فرنگي‌ها را خوب شسته، حلقه‌حلقه كرده و آبپز مي‏كنيم.

2-تره‌فرنگي آبپز را با هويج پخته و قارچ و گوشت مخلوط و دوباره چرخ مي‏كنيم.

3- بقيه مواد باقي‌مانده را با گوشت مخلوط كرده و خوب ورز مي‌د‌هيم.

4- از مواد در قيف يكبارمصرف ريخته، سر قيف را بريده و داخل وكيوم كرده و با چسب نواري اتصال اين دو را محكم مي‏كنيم.

3- قيف را فشار داده تا مواد داخل وكيوم شود، سر و ته وكيوم را گره زده 10 سانت 10 سانت جدا كرده با نخ محكم گره مي‌زنيم. اندازه سوسيس مي‏تواند به دلخواه خودتان باشد.

4- سوسيس‌ها را به مدت 20 دقيقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده، وكيوم را جدا كرده و سوسيس‌هاي نيم‌پز را داخل روغن سرخ مي‏كنيم.

فوت كوزه‌گري: براي خوشمزه شدن اين سوسيس مي‏توانيد دو قطره دود به مواد اضافه كنيم يا روي آن پنير پيتزا ريخته درون فر گذاشته و گريل كنيد.

از کجا تهیه کنیم:

وكيوم سوسيس: بازار بزرگ تهران پله نوروزخان

قطره دود خوراكي: بازارچه بهجت‌آباد

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *