آخرین خبرها

طرز تهیه ی سوشی چیکن رول

430287 984 300x248 - طرز تهیه ی سوشی چیکن رول

مواد لازم:

برنج مخصوص سوشی: یک پیمانه
آب: یک‌و‌نیم پیمانه
سرکه برنج: یک‌سوم پیمانه
شکر: دو قاشق غذاخوری
نمک: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
نوری (جلبک مخصوص سوشی): یک ورق
مایونز: دو قاشق غذاخوری
فیله مرغ بزرگ: دو عدد
هویج پخته خلالی
خردل، ادویه مخصوص مرغ و پودر

روش تهیه:

1. ابتدا برنج را با آب دو تا سه ساعت خیس می‌کنیم و سپس آب آن را دور می‌ریزیم. فیله‌ها را از قد نصف کرده و به ادویه و خردل یا حتی زعفران آغشته کرده و در آرد سوخاری می‌غلتانیم و در روغن سرخ کرده و کنار می‌گذاریم. یک عدد فیله مرغ را آبپز کرده و سپس له می‌کنیم و با مایونز مخلوط می‌کنیم.

2. برنج را با مقدار آب گفته شده در دستور می‌پزیم و وقتی آب آن کشیده شد 10 تا 12دقیقه در قابلمه را حوله یا دمکن می‌پیچیم و اجازه می‌دهیم روی حرارت ملایم دم بکشد. سرکه را با شکر و نمک مخلوط می‌کنیم و هم می‌زنیم تا حل شوند و آن را روی برنج پاشیده و برنج را هم می‌زنیم تا به هم نچسبد و خمیر نشود.

3. حصیر مخصوص پیچیدن سوشی را سلفون بسته و مقداری از برنج را روی آن پهن می‌کنیم. ورقه نوری را نصف کرده و روی برنج می‌گذاریم،مرغ‌های سوخاری را با هویج‌های نواری و مایه فیله و مایونز را میان برنج می‌گذاریم و توسط حصیر مواد را رول می‌کنیم. رول را محکم پیچیده و برای تزیین با ورقه‌های طلای خورا کی روی آن را می‌پوشانیم و توسط حصیر محکم می‌کنیم. رول را توسط یک کارد خیلی تیز و تیغه نازک برش می‌دهیم.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *