آخرین خبرها

طرز تهیه ی سوفله مرغ و قارچ

401848 436 300x169 - طرز تهیه ی سوفله مرغ و قارچ

مواد لازم

• سینه مرغ ۴۰۰ گرم

• قارچ ۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم

• فلفل دلمه ای ۱ عدد

• تخم مرغ ۴ عدد

• آرد ۲ قاشق مربا خوری

• شیر ۱ لیوان

• پیاز ۲ عدد

• کره ۵۰ گرم

• نمک، فلفل قرمز و فلفل سیاه

• پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم

• روغن ۱ قاشق

طرز تهیه انواع غذا با قارچ

طرز تهیه

1. مرغ را با یک عدد پیاز و نمک بپزید و آنرا ریز ریز کنید. قارچ را ورقه ورقه و فلفل را ریزکرده و به مرغ اضافه کنید.

2. یک پیاز را ریز رنده کنید و با کره روی حرارت کمی تفت دهید بعد آرد سفید را اضافه و دوباره کمی تفت دهید دراین زمان نمک و فلفل قرمز وفلفل سیاه را در آن بریزید و آرام آرام شیر را اضافه کنید و به هم بزنید تا سس یکنواختی به دست آید حرارت را زمانیکه سس غلیظ شد خاموش کنید.

3. فر را روشن کنید تا گرم و آماده باشد و درجه آن را روی ۳۵۰ بگذارید.

4. سس را با مرغ و قارچ مخلوط کنید.

5. پنیر پیتزا را رنده کنید .

6. در آخر سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید وهر کدام را جداگانه بزنید تا زرده کاملاً رنگ روشن به خود بگیرد . دقت کنید سفیده حتماً بایستی پف کند و کاملاً پنبه ای شود .

7. زرده را روی سفیده بریزید و آرام با یکدیگر مخلوط کنید تا حدی که پف آن نخوابد بعد این مخلوط را روی مرغ وسس بریزید و با قاشق آرام به هم بزنید تا مرغ به آن آغشته شود.

8. ته ظرف پیرکسی را چرب کنید و کمی پنیر پیتزا بریزید و مایه سوفله را روی آن بریزید وسطح روی آن را صاف کرده و بقیه پنیر را روی آن بریزید و درپنجره اول فری که قبلاً گرم کرده بودید قرا دهیدبعد از نیم الی سه ربع ساعت از فر درآورید تا سپری شدن این زمان نباید در فر باز شود از بیرون داخل فر را نگاه کنید و هر زمان روی سوفله طلایی شد فر را خاموش کنید.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *