آخرین خبرها

طرز تهیه ی سوفله پرتقال

 

445445 513 250x300 - طرز تهیه ی سوفله پرتقال

مواد لازم:

پرتقال متوسط: چهار عدد
آب پرتقال: يك‌دوم پيمانه
آرد ذرت: دو قاشق غذاخوري
عسل: یک قاشق غذاخوري
شكر: يك‌چهارم پيمانه
زرده تخم‌مرغ: دو عدد
سفيده تخم‌مرغ: سه عدد
رنده پوست پرتقال: يك قاشق غذاخوري

طرز تهیه:

1- فر را روي 190 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد. سر پرتقال‌ها را ببريد و داخل آنها را خالي كنيد.

2- شكر، آرد ذرت، رنده پوست پرتقال، آب پرتقال و عسل را در يك ديگ كوچك بريزيد و روي حرارت بگذاريد تا كمي غليظ شود، سپس آن را از روي حرارت برداريد.

3- زرده تخم‌مرغ را با چنگال هم بزنيد و بعد دو قاشق غذاخوري از مواد داخل ديگ را كه قبلا درست كرديد، درون زرده تخم‌مرغ بريزيد و همزمان تند هم بزنيد تا زرده نبندد و بعد بقيه مواد داخل ديگ را به زرده اضافه كنيد، هم بزنيد و كنار بگذاريد تا سرد شود.

4- سفيده تخم‌مرغ را با همزن خوب هم بزنيد تا پف كند، بعد سفيده را كم‌كم به مواد زرده اضافه كنيد و با قاشق به صورت دوراني هم بزنيد تا پف سفيده نخوابد.

5- پرتقال‌ها را درون سيني فر بگذاريد و مواد سوفله را داخل آنها بريزيد به‌طوري‌كه سه‌چهارم پرتقال‌ها را پر كند.

6- سيني را در فر گذاشته و برای 18 تا 20 دقيقه يا تا زماني كه پف كند و بالا بيايد، بپزيد. بعد از آماده شدن روي آن را با پودر قند تزئين كرده و سريع سرو كنيد.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *