مواد لازم:
خامه صبحانه: 100 گرم
سینه مرغ: 200 گرم
پیاز: یك عدد
تره: یك دسته كوچك
نمك: به میزان دلخواه
شیر: یك لیوان
آب: سه لیوان
برنج: 150 گرم
كنسرو آرتیشو: یك قوطی
روغن زیتون: مقداری
زعفران: مقداری
لیموترش تازه: یک عدد
روش تهیه:
1. ابتدا مرغ را ریز خرد كرده و با پیاز كه آن را به چند قسمت تقسیم كردهایم داخل قابلمه با كمی روغن زیتون تفت میدهیم. به مرغ نمك و كمی زعفران اضافه میكنیم و همراه آب و برنج داخل قابلمه ریخته و اجازه میدهیم تا كاملا بپزند. در اواخر پخت مثلا نیمساعت بعد، آرتیشو را اضافه كرده و اجازه میدهیم تمام مواد با هم بجوشند.
2. وقتی تمام مواد با هم مخلوط شدند و پختند آنها را میكس میكنیم و تره ریز شده و شیر را به آن اضافه میکنیم و 15دقیقه با حرارت ملایم میجوشانیم. در نهایت خامه را به سوپ اضافه میكنیم و وقتی كه گرم شد سوپ را از روی حرارت برداشته و سرو میكنیم. این سوپ با آب لیموترش تازه سرو میشود.
منبع : پرشین وی