آخرین خبرها

طرز تهیه ی سوپ آرتیشو و تره

kbnf1a9p552gkpaf2a1 300x246 - طرز تهیه ی سوپ آرتیشو و تره

مواد لازم:

خامه صبحانه: 100 گرم
سینه مرغ: 200 گرم
پیاز: یك عدد
تره: یك دسته كوچك
نمك: به میزان دلخواه
شیر: یك لیوان
آب: سه لیوان
برنج: 150 گرم
كنسرو آرتیشو: یك قوطی
روغن زیتون: مقداری
زعفران: مقداری
لیموترش تازه: یک عدد

روش تهیه:

1. ابتدا مرغ را ریز خرد كرده و با پیاز كه آن را به چند قسمت تقسیم كرده‌ایم داخل قابلمه با كمی روغن زیتون تفت می‌دهیم. به مرغ نمك و كمی زعفران اضافه می‌كنیم و همراه آب و برنج داخل قابلمه ریخته و اجازه می‌دهیم تا كاملا بپزند. در اواخر پخت مثلا نیم‌ساعت بعد، آرتیشو را اضافه كرده و اجازه می‌دهیم تمام مواد با هم بجوشند.

2. وقتی تمام مواد با هم مخلوط شدند و پختند آنها را میكس می‌كنیم و تره ریز شده و شیر را به آن اضافه می‌کنیم و 15دقیقه با حرارت ملایم می‌جوشانیم. در نهایت خامه را به سوپ اضافه می‌كنیم و وقتی كه گرم شد سوپ را از روی حرارت برداشته و سرو می‌كنیم. این سوپ با آب لیموترش تازه سرو می‌شود.

منبع : پرشین وی

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *