آخرین خبرها

طرز تهیه ی سوپ تــرش و تنـد توفـو

008653841391214102a1 300x244 - طرز تهیه ی سوپ تــرش و تنـد توفـو

مواد لازم سوپ برای 4 تا 6 نفر:

مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
عصاره مرغ یا سبزی ها
4 پیمانه
نامشخص
زنجبیل تازه پوست کنده و له شده
یک قاشق مرباخوری
100 گرم / 49 کالری
سیر له شده
یک عدد
100 گرم / 120 کالری
سرکه برنج
3 قاشق غذاخوری
100 گرم / 9 کالری
رب چیلی (فلفل قرمز)
2 قاشق غذاخوری
نامشخص
سویا سس
یک قاشق غذاخوری
100 گرم / 64 کالری
هویج بزرگ پوست کنده و خلالی شده
یک عدد
100 گرم / 40 کالری
قارچ دکمه ای خرد شده
5 عدد
100 گرم / 27 کالری
پنیر توفو خردشده
یک پیمانه
نامشخص
نخود فرنگی تازه پخته شده
یک پیمانه
100 گرم / 92 کالری
کازو ارگانیک
یک قاشق غذاخوری
نامشخص
پیازچه (فقط قسمت سبز) خرد شده
4 عدد
100 گرم / 35 کالری
روغن کنجد
به میزان دلخواه
100 گرم / 900 کالری
برگ نخود یا جوانه
به میزان دلخواه
نامشخص

روش تهیه سوپ :

*. کازو یک نوع ریشه است که بعد از خشک شدن مثل سنگ نمک می شود.

*. برای غلیظ کردن سوپ به کار می​رود

*. .عصاره را در قابلمه بزرگی گرم کنید. 2 قاشق غذاخوری زنجبیل له شده.

*. سیر، سرکه، رب فلفل، سویاسس، هویج و قارچ را اضافه کنید.

*. بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد، حرارت را کم کنید.

*. 5 دقیقه هم بزنید تا مزه ها مخلوط شوند.

*. پنیر توفو و نخودفرنگی را اضافه کنید تا قل بزند.

*. برای غلیظ کردن، کازو را در یک قاشق غذاخوری آب سرد بیندازید.

*. هم بزنید تا حل شود و به سوپ اضافه کنید.

*. به آرامی هم بزنید تا غلیظ شود.

*. پیازچه ها و کمی روغن کنجد اضافه و با جوانه یا برگ نخود سرو کنید.

خواص قارچ :

*. قارچ ها انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه – سرشاری از ریبوفلاوین، نیاسین و سلنیوم هستند. سلنیوم آنتی اکسیدانی است که با همکاری ویتامین «ای» سلول ها را از تاثیرات آسیب رسان و مخرب رادیکال های آزاد در امان نگه می دارد. همچنین مصرف سلنیوم در مردان مسن خطر بروز سرطان پروستات را تا 65 درصد کاهش می دهد.

منبع : آکا ایران

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *