مواد لازم سوپ برای 4 تا 6 نفر:
مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
عصاره مرغ یا سبزی ها
4 پیمانه
نامشخص
زنجبیل تازه پوست کنده و له شده
یک قاشق مرباخوری
100 گرم / 49 کالری
سیر له شده
یک عدد
100 گرم / 120 کالری
سرکه برنج
3 قاشق غذاخوری
100 گرم / 9 کالری
رب چیلی (فلفل قرمز)
2 قاشق غذاخوری
نامشخص
سویا سس
یک قاشق غذاخوری
100 گرم / 64 کالری
هویج بزرگ پوست کنده و خلالی شده
یک عدد
100 گرم / 40 کالری
قارچ دکمه ای خرد شده
5 عدد
100 گرم / 27 کالری
پنیر توفو خردشده
یک پیمانه
نامشخص
نخود فرنگی تازه پخته شده
یک پیمانه
100 گرم / 92 کالری
کازو ارگانیک
یک قاشق غذاخوری
نامشخص
پیازچه (فقط قسمت سبز) خرد شده
4 عدد
100 گرم / 35 کالری
روغن کنجد
به میزان دلخواه
100 گرم / 900 کالری
برگ نخود یا جوانه
به میزان دلخواه
نامشخص
روش تهیه سوپ :
*. کازو یک نوع ریشه است که بعد از خشک شدن مثل سنگ نمک می شود.
*. برای غلیظ کردن سوپ به کار میرود
*. .عصاره را در قابلمه بزرگی گرم کنید. 2 قاشق غذاخوری زنجبیل له شده.
*. سیر، سرکه، رب فلفل، سویاسس، هویج و قارچ را اضافه کنید.
*. بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد، حرارت را کم کنید.
*. 5 دقیقه هم بزنید تا مزه ها مخلوط شوند.
*. پنیر توفو و نخودفرنگی را اضافه کنید تا قل بزند.
*. برای غلیظ کردن، کازو را در یک قاشق غذاخوری آب سرد بیندازید.
*. هم بزنید تا حل شود و به سوپ اضافه کنید.
*. به آرامی هم بزنید تا غلیظ شود.
*. پیازچه ها و کمی روغن کنجد اضافه و با جوانه یا برگ نخود سرو کنید.
خواص قارچ :
*. قارچ ها انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه – سرشاری از ریبوفلاوین، نیاسین و سلنیوم هستند. سلنیوم آنتی اکسیدانی است که با همکاری ویتامین «ای» سلول ها را از تاثیرات آسیب رسان و مخرب رادیکال های آزاد در امان نگه می دارد. همچنین مصرف سلنیوم در مردان مسن خطر بروز سرطان پروستات را تا 65 درصد کاهش می دهد.
منبع : آکا ایران