آخرین خبرها

طرز تهیه ی سوپ جو با سس شیر

405696 701 300x201 - طرز تهیه ی سوپ جو با سس شیر

مواد لازم:

مناسب برای 6 تا 8 نفر

هویج : 2 عدد متوسط
جو پرک : یک لیوان
پیاز : یک عدد
مرغ : یک تکه سینه
آرد : 2 قاشق غذاخوری
کره : 2 قاشق غذاخوری
شیر : یک لیوان
نمک و فلفل : مقدار لازم

سوپ جو با سس شیر

دستور پخت:

1- ابتدا سینه مرغ را به همراه پیاز، نمک، فلفل و 4 لیوان آب بپزید.

2- بعداز پخته شدن، مرغ و پیاز را خارج کنید. جو و هویج رنده شده را به آب مرغ اضافه کنید. بعد از جوش آمدن مجدد، حرارت را کم کنید.

3- سینه مرغ پخته شده را ریش ریش و به جوهای در حال پخت اضافه کنید. در این مرحله سوپ به چک مداوم و هم زدن گه گاهی شما احتیاج دارد.

4- برای تهیه سس، ابتدا کره را درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره آب شود.

5- پس از آب شدن کره، کم کم آرد را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود.

6- شیر را اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا مخلوط غلیظ و یکدست شود.

7- پس از آماده شدن سس، آن را به سوپ اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا جا بیفتد.

نکته 1 : سوپ جویی که به این روش آماده می شود، سیرکننده است و پیشنهاد می کنیم در کاسه های کوچک برای مهمانان خود سرو کنید.

نکته 2 : خوردن این سوپ به دلیل داشتن مواد سرخ شده برای افراد مریض توصیه نمی شود.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *